کار اعمار اساسی سرک ولسوالی دهنه‌غوری ولایت بغلان به ارزش بیش از۳۸۹.۴ میلیون افغانی آغاز شد

kalim_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۹:۱۵
په بغلان ولایت کې د دهنه‌غوري ولسوالۍ سړک د اساسي رغونې چارې د څه باندې ۳۸۹.۴ میلیونه افغانیو په ارزښت پيل شوې

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار اعمار اساسی (آسفالت) سرک ولسوالی دهنه‌غوری ولایت بغلان به طول ۱۷.۶ کیلومتر، به ارزش  بیش از ۳۸۹.۴ میلیون افغانی با حضورداشت محترم الحاج عبدالرحمن حقانی والی ولایت بغلان، محترم مولوی عبدالنصیر شیخ زاده رئیس فواید عامه این ولایت و شماری از مسؤلین محلی رسماً آغاز گردید.

این سرک ۱۷.۶ کیلومتر طول و ۱۰ متر عرض دارد که ۷ متر آن آسفالت بوده و در دو طرف آن شانه‌های یک ‌ونیم متری شامل است، همچنان در امتداد این سرک اعمار ۵۱ پایه پلچک، ۱۶۰۰ متر دیوار استنادی و ۸۹۰ متر جویچه های کنار سرک نیز شامل می‌ باشد. کار اعمار این پروژه در مدت ۱۵ ماه کاری تکمیل شده و به بهره‌برداری سپرده خواهد شد.

در جریان کار این سرک، برای شماری از باشندگان محل زمینه کار فراهم میشود و با تکمیل شدن آن در زمینه رفت‌وآمد باشندگان این ولسوالی، انتقال اموال تجارتی و محصولات زراعتی سهولت های بیشتر فراهم خواهد شد.

6 months ago

.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۳:۴۸
Background image

در یک ماه گذشته از طریق خطوط آهن ( ۷۲۶۵۶۰) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

از آغاز الی ختم ماه دلو سال ۱۴۰۴هـ.ش. از طریق خطوط آهن وزارت فواید عامه افغانستان ( ۷۲۶۵۶۰) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ( ۴۶۵۵۴۸) تُن، بندر. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۹:۲۰
Background image

کار اعمار و ساختمان۶۰ کیلومتر سرک چک – دایمیرداد به ارزش ۲ میلیارد و ۴۰ میلیون افغانی قرارداد شده و به‌زودی آغاز خواهد شد

با تلاش های وزارت فواید عامه و به‌منظور توسعه زیربناهای ترانسپورتی و رفع مشکلات رفت‌وآمد مردم، قرارداد پروژه اعمار سرک چک - دایمیرداد در ولایت میدان وردګ با هزینه ۲ میلیارد و ۴۰ میلیون. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۱۴:۳۵
Background image

تکمیل و بهره‌برداری ساختمان تعمیر اداری ریاست فواید عامه ولایت زابل

کار اعمار و ساختمان تعمیر اداری ریاست فواید عامه ولایت زابل از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، با هزینه‌ی حدود ۱۸.۳ میلیون افغانی تکمیل گردید، و با حضور محترم الحاج ملا شیرمحمد شریف، والی. . .

BACK TO NEWS