کار اعمار اساسی سرک ولسوالی دهنه‌غوری ولایت بغلان به ارزش بیش از۳۸۹.۴ میلیون افغانی آغاز شد

kalim_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۹:۱۵
په بغلان ولایت کې د دهنه‌غوري ولسوالۍ سړک د اساسي رغونې چارې د څه باندې ۳۸۹.۴ میلیونه افغانیو په ارزښت پيل شوې

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار اعمار اساسی (آسفالت) سرک ولسوالی دهنه‌غوری ولایت بغلان به طول ۱۷.۶ کیلومتر، به ارزش  بیش از ۳۸۹.۴ میلیون افغانی با حضورداشت محترم الحاج عبدالرحمن حقانی والی ولایت بغلان، محترم مولوی عبدالنصیر شیخ زاده رئیس فواید عامه این ولایت و شماری از مسؤلین محلی رسماً آغاز گردید.

این سرک ۱۷.۶ کیلومتر طول و ۱۰ متر عرض دارد که ۷ متر آن آسفالت بوده و در دو طرف آن شانه‌های یک ‌ونیم متری شامل است، همچنان در امتداد این سرک اعمار ۵۱ پایه پلچک، ۱۶۰۰ متر دیوار استنادی و ۸۹۰ متر جویچه های کنار سرک نیز شامل می‌ باشد. کار اعمار این پروژه در مدت ۱۵ ماه کاری تکمیل شده و به بهره‌برداری سپرده خواهد شد.

در جریان کار این سرک، برای شماری از باشندگان محل زمینه کار فراهم میشود و با تکمیل شدن آن در زمینه رفت‌وآمد باشندگان این ولسوالی، انتقال اموال تجارتی و محصولات زراعتی سهولت های بیشتر فراهم خواهد شد.

10 months 3 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۳۰ - ۱۴:۱۱
Background image

کار قیرریزی لین دوم سرک بگرام – جبل‌السراج از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا آغاز شد

کار قیرریزی سرک لین دوم کابل – پروان از ساحه دوراهی بگرام الی بازار ولسوالی جبل‌السراج به طول ۲۵.۶ کیلومتر و عرض ۱۰.۲ متر، از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا با حضور محترم الحاج شیخ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۹ - ۱۵:۴
Background image

کار پروژه اعمار سرک قوشتپه-درزاب در سه بخش به طول مجموعی ۵۱کیلومتر از سوی وزارت فوایدعامه جریان دارد

کار پروژه اعمار سرک قوشتپه - درزاب در سه بخش به طول ۵۱ کیلومتر و به ارزش مجموعی ۱میلیارد و ۵۱۳میلیون و ۷۳۲هزار افغانی به شکل دیزاین‌بلت میان وزارت فوایدعامه‌ا.ا.ا و سکتور خصوصی قرارداد. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۰:۴۲
Background image

پروژه ترمیم و داغگیری سرک ولسوالی های دهراود، چوره وچنارتو در ولایت ارزگان به ارزش بیش از ۱۸ میلیون افغانی ازسوی وزارت فوایدعامه جریان دارد

کار ترمیم و داغگیری مسیر ترینکوت -ولسوالی دهراود به طول ۲۰ کیلومتر،  ترینکوت - ولسوالی چوره به طول ۴۲ کیلومتر و ترینکوت - ولسوالی چنارتو به طول ۱۷کیلومتر به ارزش مجموعی ۱۸میلیون و ۴۹۴هز. . .

BACK TO NEWS