کار اعمار سرک اتصالی میدان وردک-لوگر با ارزش بیش از ۷۱۲میلیون افغانی جریان دارد

kalim_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۴:۸
د میدان وردګ – لوګر نښلوونکي سړک د رغونې چارې د څه باندې ۷۱۲ میلیونه افغانیو په ارزښت جریان لري

کار اعمار سرک اتصالی میدان وردک- لوگر در دو لات به طول مجموعی۳۱.۶ کیلومتر میان وزارت فواید عامه ا.ا.ا و سکتور خصوصی قرارداد شده بود که اکنون کار آن بشدت جریان دارد.

لات اول این سرک ۱۷.۴کیلومتر طول دارد که از ساحه دره تنگی ولسوالی سید‌آباد ولایت میدان وردک آغاز و الی ساحه شولک ولایت لوگر امتداد میابد. عرض این سرک مجموعاً ۹ متر بوده که ۶ متر آن اسفالت و یک‌ و‌نیم متر شولدر یا شانه به دوطرف نیر در نظر گرفته شده است، در امتداد این بخش کاراعمار ۶۴پایه پلچک و ۲۱۵۴متر دیوار استنادی نیز شامل میباشد.

لات دوم این سرک ۱۴.۱ کیلومتر طول و ۹ متر عرض مجموعی دارد که از ساحه شولک آغاز و با عبور از کلنگار و بابوس به شهر پل ‌علم مرکز ولایت لوگر میرسد، در امتداد این بخش، کار اعمار۶۱پایه پلچک و ۱۱۲۰ متر دیوار استنادی نیز شامل میباشد.

سرک اتصالی میدان وردک-لوگر یکی از مسیرهای مهم مواصلاتی میان این دو ولایت به شمار میرود که با تکمیل کار ساخت آن، تسهیل در زمینه رفت‌و‌آمد هموطنان، کاهش هزینه های سفر و نیز تسهیل در زمینه انتقال اموال تجارتی ومحصولات زراعتی فراهم خواهد شد.

8 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۴:۸
Background image

کار اعمار سرک اتصالی میدان وردک-لوگر با ارزش بیش از ۷۱۲میلیون افغانی جریان دارد

کار اعمار سرک اتصالی میدان وردک- لوگر در دو لات به طول مجموعی۳۱.۶ کیلومتر میان وزارت فواید عامه ا.ا.ا و سکتور خصوصی قرارداد شده بود که اکنون کار آن بشدت جریان دارد.

لات اول این سرک ۱۷. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۱:۲۹
Background image

در هفته گذشته از طریق خط آهن ۲۳۵۳۶۲متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۱۱الی ۱۷ثور، سال ۱۴۰۵ هـ.ش.) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان ۲۳۵۳۶۲متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ۱۶۰۰۶۳ تُن،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۰:۵۵
Background image

پروژه اعمار و ساختمان لات اول سرک بلخ - شبرغان( سرک بندرکلفت) به طول ۲۵ کیلومتر در ولایت بلخ جریان دارد

پروژه اعمار و ساختمان لات اول سرک بلخ - شبرغان(سرک بندر کلفت) به طول ۲۵ کیلومتر و با هزینه بیش از ۷۵۲ میلیون افغانی میان وزارت فواید عامه و یکی از شرکت های سرکسازی به شکل دیزاین بلت. . .

BACK TO NEWS