کار ترمیم و بازسازی دو پایه پل در ولایت پنجشیر به ارزش بیش از ۶.۳ میلیون افغانی آغاز شد

kalim_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۸ - ۱۴:۳۲
کار ترمیم و بازسازی دو پایه پل در ولایت پنجشیر به ارزش بیش از ۶.۳ میلیون افغانی آغاز شد

از سوی وزارت فواید ا.ا.ا کار ترمیم و بازسازی دو پایه پل در ولایت پنجشیر به ارزش بیش از ۶.۳ میلیون افغانی در حضورداشت محترم ملا شاه ملنگ (روح ‌الله) معاون والی پنجشیر، محترم مولوی محمد فهیم موحد رئیس فوایدعامه این ولایت و شماری از مسؤلین محلی آغاز شد.

پل قابضان در ولسوالی رخه به ارزش بیش از ۱.۳ میلیون افغانی و پل مرغابی‌ دان در ولسوالی پریان به ارزش بیش از ۵ میلیون افغانی ترمیم و بازسازی می‌ گردد.

بخش‌ های اساسی این پل ‌ها که در اثر سیلاب ‌ها تخریب شده بودند، که باشنده گان ولسوالی‌ های رخه و پریان را با مشکلات ترانسپورتی روبرو بودند که با ترمیم و بازسازی آن مشکلات رفت‌ وآمد باشنده گان این ولسوالی ‌ها نسبت به گذشته حل خواهد شد.

11 months 1 week ago

.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۰:۲۷
Background image

پروژه ترمیم پل چغه و پل آقتاش در ولایت کندز به ارزش بیش از ۱۲میلیون افغانی جریان دارد

پروژه ترمیم پل چغه بالای دریای بنگی به طول ۸۴متر و عرض ۱۰متر و ترمیم پل آقتاش به  طول ۱۰۰متر و عرض ۸.۴متر در ولایت کندز، به ارزش ۱۲میلیون و ۵۰ هزار افغانی از سوی وزارت فواید عامه با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۳:۵۹
Background image

پروژه اعمار لات سوم سرک حلقوی قیصار – لامان به طول ۵۰ کیلومتر به ارزش بیش از ۴.۶میلیارد افغانی جریان دارد

پروژه اعمار لات سوم سرک حلقوی قیصار – لامان در ولایت بادغیس به طول ۵۰کیلومتر و عرض ۱۲متر، به ارزش ۴میلیارد و ۶۵۲ میلیون و ۵۳۶هزار افغانی از سوی وزارت فوایدعامه ا.ا.ا با سکتور خصوصی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۳ - ۱۴:۵۰
Background image

کار قیرریزی لات اول سرک میدان وردک – بامیان جریان دارد

پروژه بازسازی اساسی ۲۵ کیلومتر لات اول شاهراه میدان وردک – بامیان به ارزش بیش از ۸۵۸ میلیون و ۴۵۰ هزار افغانی، از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا با یک شرکت خصوصی قرارداد شده است و درحال. . .

BACK TO NEWS