کار سه پروژه حفظ و مراقبتی به ارزش ۳۲ میلیون افغانی در ولایت سمنگان آغاز گردید

media_admin
شنبه ۱۴۰۲/۶/۲۵ - ۱۱:۳۵
کار سه پروژه حفظ و مراقبتی به ارزش ۳۲ میلیون افغانی در ولایت سمنگان آغاز گردید


کار سه پروژه حفظ و مراقبتی در ولایت سمنګان از سوی وزارت فوایدعامه آغاز ګردید، که شامل؛ ترمیم و داغگیری شاهراه ایبک - مزارشریف به طول ۴۰ کیلومتر، ساختمان و کانکریت ریزی ۳۶ متر سرک در دو طرف ترازو دلخکی مربوط شاهراه مزار شریف - کابل و ترمیم و بازسازی پل حضرت سلطان شامل آن می باشد.

کار این پروژه ها میان وزارت فواید عامه و شرکت ساختمانی کرا به ارزش ۲۲ میلیون افغانی قرار داد گردید است.
در جریان کار این پروژه ها به شماری از باشندگان محل زمینه کار فراهم شده و با تکمیل شدن کار آن مشکلات ترانسپورتی مردم محل نسبت به گذشته حل خواهد شد.
 

11 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۴:۱۶
Background image

وزیر محترم فوایدعامه از جریان کار اعمار لین دوم شاهراه کابل-جلال‌آباد بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در حالیکه وی را یک تیم تخنیکی همراهی می نمود، از جریان کار اعمار بخش ۳۲ کیلومتر لین دوم شاهراه کابل-جلال آباد از طرف کابل که اکنون. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۰:۲۷
Background image

پروژه ترمیم پل چغه و پل آقتاش در ولایت کندز به ارزش بیش از ۱۲میلیون افغانی جریان دارد

پروژه ترمیم پل چغه بالای دریای بنگی به طول ۸۴متر و عرض ۱۰متر و ترمیم پل آقتاش به  طول ۱۰۰متر و عرض ۸.۴متر در ولایت کندز، به ارزش ۱۲میلیون و ۵۰ هزار افغانی از سوی وزارت فواید عامه با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۳:۵۹
Background image

پروژه اعمار لات سوم سرک حلقوی قیصار – لامان به طول ۵۰ کیلومتر به ارزش بیش از ۴.۶میلیارد افغانی جریان دارد

پروژه اعمار لات سوم سرک حلقوی قیصار – لامان در ولایت بادغیس به طول ۵۰کیلومتر و عرض ۱۲متر، به ارزش ۴میلیارد و ۶۵۲ میلیون و ۵۳۶هزار افغانی از سوی وزارت فوایدعامه ا.ا.ا با سکتور خصوصی. . .

BACK TO NEWS