کار قیرریزی لین دوم سرک بگرام – جبل‌السراج از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا آغاز شد

kalim_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۳۰ - ۱۴:۱۱
د بګرام – جبل السراج دویم لین سړک د قیر اچونې چارې د ا.ا.ا د ټولګټو وزارت له لوري پیل شوې

کار قیرریزی سرک لین دوم کابل – پروان از ساحه دوراهی بگرام الی بازار ولسوالی جبل‌السراج به طول ۲۵.۶ کیلومتر و عرض ۱۰.۲ متر، از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا با حضور محترم الحاج شیخ عزیزالرحمن منصور والی ولایت پروان، محترم الحاج مولوی عزت‌الله عارف رئیس فواید عامه این ولایت، مسئولین شرکت قراردادی و شماری از مسئولین محلی، رسماً افتتاح و آغاز گردید.

این پروژه شامل قیرریزی بخش‌های ناتکمیل سرک لین دوم بگرام – جبل‌السراج می‌باشد که یک بخش کار آن در گذشته تکمیل گردیده بود  و کار باقی مانده آن از سوی وزارت فواید عامه دوباره به ارزش ۳۴۲ میلیون افغانی با سکتور خصوصی قرارداد گردیده و جریان دارد.

سرک متذکره یکی از مسیرهای مهم ترانسپورتی کشور به شمار می‌رود که پایتخت کشور را با ولایات شمالی وصل می‌نماید. با تکمیل این پروژه، سهولت‌های قابل ملاحظه‌ای در رفت‌وآمد وسایط، انتقال اموال تجارتی، محصولات زراعتی ایجاد خواهد شد.

وزارت فواید عامه در کنار تطبیق پروژه‌های جدید انکشافی در بخش زیربناهای ترانسپورتی، کار شمار زیادی از پروژه‌های ناتکمیل و باقی‌مانده از اداره قبلی را نیز از سر گرفته و تمدید قرارداد نموده است  تا ارائه خدمات بهتر ترانسپورتی برای هموطنان فراهم گردد.

وزارت فواید عامه تلاش می‌نماید تا کار پروژه های زیربنایی را با کیفیت بهتر و مطابق معیارهای تخنیکی تکمیل نماید.

1 year ago

.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۴ - ۱۲:۱۷
Background image

پروژه اعمار سرک ولسوالی خواجه بهاءالدین - ینگی قلعه ولایت تخار از سوی وزارت فواید عامه جریان دارد

پروژه اعمار سرک ولسوالی خواجه بهاءالدین – ینگی قلعه ولایت تخار به طول ۲۸.۶کیلومتر و به ارزش بیش از ۹۰۱ میلیون ۶۰۳هزار افغانی میان وزارت فواید عامه و سکتور خصوصی  قرارداد شده است و در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۲ - ۱۱:۱۴
Background image

معین حفظ و مراقبت سرک‌های وزارت فواید عامه معرفی شد

محترم الحاج مولوی محمد اسماعیل غزنوی، بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی به‌حیث معین حفظ و مراقبت سرک‌های وزارت فواید عامه تعیین و با حضور محترم الحاج ملامحمد عیسی ثانی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۱ - ۸:۳۹
Background image

وزارت فوایدعامه در سال روان ۷۰ پروژه ترمیماتی را در ۳۴ ولایت کشور شامل پلان کاری خود نموده است

وزارت فواید عامه ا.ا.ا به‌منظور ترمیم و حفظ‌ و مراقبت شاهراه‌ها، سرک‌ها، پل‌ها، پلچک‌ها و دیوارهای استنادی، در سال جاری ۷۰ پروژه ترمیماتی را در ۳۴ ولایت کشور، به ارزش یک میلیارد و ۴۱۹. . .

BACK TO NEWS