وزارت فوایدعامه: سرک های بی‌کیفیت دوباره بالای شرکت های قرارداد اعمار می گردد

Anonymous (not verified)
شنبه ۱۴۰۰/۳/۲۹ - ۱۵:۱۶
وزارت فوایدعامه: سرک های بی‌کیفیت دوباره بالای شرکت های قرارداد اعمار می گردد

وزارت فوایدعامه به اعمار سرک های با کیفیت و ستندرد متعهد است و به تمامی شرکت های قراردادی ابلاغ نموده است که سرک ها با معیارها تخنیکی مطابق شرطنامه اعمار و ساختمان نمایند تا در وقت کم دو باره تخریب نگردند.

در شرط نامه جدید وزارت فوایدعامه تسلیمی نهایی پروژه از یک سال به سه سال تغییر کرده است، در صورتی‌که پروژه قبل از سه سال تخریب شود، شرکت قراردادی مکلف است؛ سرک را دو باره اعمار و یا ترمیم اساسی نمایند.

به همین اساس رهبری وزارت فوایدعامه تصمیم گرفت تا شرکت قراردادی پروژه توپ دره ولایت پروان که سرک متذکره را بی‌کیفیت اعمار نموده است، یک لایه آسفالت دیگر انداخته و مشکلات بوجود آمده در فرش سرک بر طرف نماید.

این سرک ۴.۴۹ کیلومتر طول دارد که اکنون آسفالت ریزی یک لایه دیگر آن توسط شرکت قراردادی به سرعت جریان دارد.

پروژه متذکره از سوی حکومت افغانستان تمویل و با تکمیل شدن آن مشکلات رفت و آمد باشندگان توپ دره ولایت پروان حل خواهد شد.

9 months 3 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۳:۵۸
Background image

وزیر فواید عامه ازجریان کار قطعه چهارم خط‌آهن خواف- هرات بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه‌ا.ا.ا، در ادامه‌ی سفر کاری خود به ولایات زون جنوب‌غرب کشور، پس از بازدید و ارزیابی شماری از پروژه‌های زیربنایی درین ولایات، به ولایت هرات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۳:۱۶
Background image

کار قیرریزی سرک جلال‌آباد – تورخم آغاز و عملاً جریان دارد

کار اعمار اساسی لین دوم شاهراه جلال‌آباد – تورخم از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا با سکتور خصوصی قرارداد شده بود که اکنون عملاً جریان دارد.

این پروژه ۷۳ کیلومتر طول دارد و کار بخش‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۵:۸
Background image

وزیر محترم فواید عامه از جریان کار اعمار سرک میل ۷۸ ابونصر فراهی بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در ادامه سفر کاری خویش به زون جنوب‌غرب کشور، در حالیکه وی را یک تیم تخنیکی همراهی می نماید، از جریان کار اعمار سرک میل ۷۸ – ابونصر. . .

BACK TO NEWS