معین حفظ و مراقبت سرکها با معاون تجارتی اتاق تجارت و سرمایه گذاری افغانستان دیدار نمود

Anonymous (not verified)
شنبه ۱۴۰۰/۱۲/۲۱ - ۱۱:۸
معین حفظ و مراقبت سرکها با معاون تجارتی اتاق تجارت و سرمایه گذاری افغانستان دیدار نمود

الحاج ملا عبدالجبار معاون، معین حفظ و مراقبت سرکهای وزارت فوایدعامه با الحاج خیرالدین مایل معاون تجارتی اتاق تجارت و سرمایه گذاری افغانستان در حالیکه شماری از تاجران حضور داشتند، در دفتر کارش دیدار و گفتگو نمود.

در این دیدار، طرفین روی انتقال اموال تجارتی از بنادر افغانستان، انتقال اموال صادراتی تجار افغان با وسایط‌ی که بار را به افغانستان وارد می نمایند، معیاری سازی وسایط که دبل کاری شده، تطبیق مقرره کنترول وزن و ابعاد وسایط نقلیه باربری بلند تناژ و حل مشکلات فعلی تجار ملی بحث و تبادل نظر نمودند.

معین حفظ و مراقبت سرکها در این دیدار گفت، سرکها با هزینه هنگفت اعمار و ساختمان شده است و این سرمایه متعلق به مردم افغانستان است، با پیروزی ا.ا.ا، امنیت در سراسر کشور تأمین شده است و هیچ نوع پول اضافی از تجار ملی گرفته نمی شود.

وی افزود: ما تلاش می‌نمایم تا از یکطرف سرکهای تخریب شده را ترمیم کرده و از طرف دیگر این وزارت به منظور جلوگیری از تخریب سرکها جهت کنترول وزن و معیاری سازی آن، ترازو ها در اکثر نقاط کشور نصب کرده است.

در اخیر جلسه، طرفین بر هماهنگی و همکاری بیشتر تاکید نمودند.

11 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۹:۲۲
Background image

وزیر محترم فواید عامه از جریان کار توسعه و تأسیسات جدید ایستگاه خط آهن بندر تورغندی دیدار نمود

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا در حالیکه وی را یک تیم تخنیکی همراهی می نمود، در جریان سفر کاری خویش به ولایت هرات، از جریان کار توسعه و تأسیسات جدید ایستگاه خط. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۹ - ۱۳:۵۶
Background image

کار اعمار سرک چک – دایمیرداد به طول ۶۰ کیلومتر در ولایت میدان وردگ جریان دارد

وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار اعمار سرک چک – دایمیرداد ولایت میدان وردگ را به ارزش ۲ میلیارد و ۴۰ میلیون افغاني با دو شرکت خصوصی قرارداد نموده بود که اکنون علاوه بر کار دیزاین آن کار اعمار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۴:۱۶
Background image

وزیر محترم فوایدعامه از جریان کار اعمار لین دوم شاهراه کابل-جلال‌آباد بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در حالیکه وی را یک تیم تخنیکی همراهی می نمود، از جریان کار اعمار بخش ۳۲ کیلومتر لین دوم شاهراه کابل-جلال آباد از طرف کابل که اکنون. . .

BACK TO NEWS