رئیس اداری و خدمات وزارت فوایدعامه معرفی گردید

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱/۱۵ - ۹:۱۴
رئیس اداری و خدمات وزارت فوایدعامه معرفی گردید

به اساس پیشنهاد وزارت فوایدعامه و حکم شماره ۳۲۸۴ مورخ ۱۰ / ۱ / ۱۴۰۲ مقام عالی ریاست الوزرا، محترم فضل ربی هدایت در بست رتبه دوم به حیث رئیس اداری و خدمات وزارت فوایدعامه تعیین به کارمندان آن ریاست معرفی گردید.

در این جلسه شماری از روئسا صحبت نموده افزوند: که در نظام امارت اسلامی افغانستان چوک یک امتیاز نیست بلکه یک امانت و مسؤلیت است و خداوند متعال توفیق بدهد تا در راه خدمت گزاری به مردم و آبادی افغانستان دست به دست هم داده کار نمائیم.
قابل ذکر است؛ محترم فضل ربی هدایت در بخش فقه و قانون تا درجه لیسانس تحصیل نموده و چهار سال تجربه کاری نیز دارد.

11 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۹:۲۲
Background image

وزیر محترم فواید عامه از جریان کار توسعه و تأسیسات جدید ایستگاه خط آهن بندر تورغندی دیدار نمود

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا در حالیکه وی را یک تیم تخنیکی همراهی می نمود، در جریان سفر کاری خویش به ولایت هرات، از جریان کار توسعه و تأسیسات جدید ایستگاه خط. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۹ - ۱۳:۵۶
Background image

کار اعمار سرک چک – دایمیرداد به طول ۶۰ کیلومتر در ولایت میدان وردگ جریان دارد

وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار اعمار سرک چک – دایمیرداد ولایت میدان وردگ را به ارزش ۲ میلیارد و ۴۰ میلیون افغاني با دو شرکت خصوصی قرارداد نموده بود که اکنون علاوه بر کار دیزاین آن کار اعمار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۴:۱۶
Background image

وزیر محترم فوایدعامه از جریان کار اعمار لین دوم شاهراه کابل-جلال‌آباد بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در حالیکه وی را یک تیم تخنیکی همراهی می نمود، از جریان کار اعمار بخش ۳۲ کیلومتر لین دوم شاهراه کابل-جلال آباد از طرف کابل که اکنون. . .

BACK TO NEWS