اعلامیه وزارت فواید عامه درمورد کنترول وسایط باربری بلند تناژ!

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۶/۲ - ۱۰:۸
اعلامیه وزارت فواید عامه درمورد کنترول وسایط باربری بلند تناژ!

سرک‌ها و شاهراه های کشور سرمایه ملی‌ است و با هزینه هنگفت اعمار و ساختمان شده اند که حفظ و مراقبت آن وجیبه دینی و مسؤلیت ملی همه هموطنان عزیز می‌باشد.
وزارت فوایدعامه بمنظور حفظ و مراقبت از شاهراه ها وسرک های کشور به اطلاع تمام هموطنان عزیز و رانندگان وسایط نقلیه باربری بلندتناژ می رساند؛ آن عده وسایط‌ی که از معیار تعیین شده کمپنی مُولد و معیار تعیین شده این وزارت زیاد تر بارگیری نمایند، به وسایط شان اجازه عبور داده نخواهد شد و در صورت تخلف وسایط شان برای مدت طولانی متوقف و جهت جبران خساره سرک به ارگانهای عدلی وقضایی معرفی می شوند.

7 months 1 week ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۳:۴۹
Background image

در هفته گذشته از طریق خط آهن وزارت فواید عامه ۱۵۱۷۵۰متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۲۹ ماه حوت، سال ۱۴۰۴ هـ.ش.) الی ۶ماه حمل سال  ۱۴۰۵هـ.ش از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان ۱۵۱۷۵۰ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۱:۴۲
Background image

در هفته گذشته از طریق خط آهن وزارت فواید عامه۱۶۹۵۶۵ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۲۲  الی  ۲۸حوت، سال ۱۴۰۴ هـ.ش.) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان ۱۶۹۵۶۵  متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ۱۰۸۰۸۶ تُن. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۱۲:۲۴
Background image

کار بازسازی طبقه دوم ۶۱.۲ کیلومتر سرک فراه – فراه‌رود جریان دارد

از سوی وزارت فواید ا.ا.ا، کار اسفالت طبقه دوم ۶۱.۲ کیلومتر سرک فراه – فراه ‌رود به ارزش بیش از ۳۹۵ میلیون افغانی در ولایت فراه جریان دارد.

این سرک از منطقه ریگی ولایت فراه آغاز شده و. . .

BACK TO NEWS