جلسه اداری وزارت فواید عامه برگزار گردید

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۴/۱۱ - ۱۴:۲۴
جلسه اداری وزارت فواید عامه برگزار گردید

جلسه اداری وزارت فواید عامه تحت ریاست محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی سرپرست این وزارت و با حضورداشت محترم مولوی عبدالکریم فاتح معین تخنیکی ، الحاج ملا بخت الرحمن شرافت معین خط آهن وزارت و روئسای این وزارت برگزار گردید
این جلسه با تلاوت آیات مبارک قرآن عظیم الشان آغاز شد، سپس محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی سرپرست وزارت فواید عامه در جریان سخنان رهنمودی شان گفت: تمام امورات وزارت باید به شکل قانونی و در اسرع وقت انجام شود و از تاخیر و سکتگی جلوگیری گردد.
وی افزود، باید تلاش شود تا پروژه های که شامل پلان امسال وزارت قرار دارند به وقت معین و با کیفیت بهتر تطبیق شود.
سرپرست وزارت فوایدعامه به مسؤلین مربوطه و بخش های تخنیکی هدایت داد که از جریان کار پروژه ها نظارت نموده و در اجرای آن سعی و تلاش جدی نمایند.
همچنان در این جلسه در مورد سروی، دیزاین، تدارکات و تطبیق پروژه های سرک سازی و خط آهن میان اعضای جلسه بحث مفصل صورت گرفت و تصامیم لازم اتخاذ گردید.

2 years 2 months ago

.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۳ - ۱۰:۱۹
Background image

در هفته گذشته از طریق خط آهن (۹۷۵۸۷) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۳ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش. الی ۹ اسد) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان (۹۷۵۸۷) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان (۶۴۰۰۸) تُن،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۲:۳۹
Background image

کار اعمار مسجد ولسوالی دامان مربوط مسیر شاهراه کابل – کندهار تکمیل شده و عنقریب به بهره برداری سپرده خواهد شد

بر اساس حکم عالیقدر امیر المؤمنین حفظ الله در مسیر شاهراه های کشور ۷۵ محراب مسجد اعمار می گردد که اکنون کار اعمار مسجد ولسوالی دامان مربوط مسیر شاهراه کابل -  کندهار از سوی وزارت فواید. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۹ - ۱۲:۲۴
Background image

یک موافقتنامه و یک قرارداد در مورد توسعه و سرمایه‌گذاری بندر تورغندی به امضا رسید

 

به ‌منظور هماهنگی شبکه ترانسپورتی ریلی میان افغانستان و ترکمنستان، توسعه همکاری‌ های دوجانبه، افزایش انتقالات و فراهم ‌سازی سهولت ‌ها برای تاجران، یک موافقتنامه و بر اساس این. . .

BACK TO NEWS