آغاز دوباره کار بازسازی بخش های باقیمانده شاهراه کابل–کندهار و بازدید سرپرست وزارت فوایدعامه از این شاهراه

kalim_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۲ - ۱۳:۴۹
د کابل – کندهار لویې لارې د پاتې برخو د کار بیا پیلېدل او د یادې لویې لارې څخه د ټولګټو وزارت د سرپرست وزیر ليدنه

محترم الحاج ملامحمدعیسی ثانی سرپرست وزارت فوایدعامه در جریان سفرکاری شان به ولایت کندهار از جریان کار بخش های مختلف شاهراه کابل – کندهار بازدید به عمل آورد.

وزارت فوایدعامه ا.ا.ا کار متباقی شاهراه کابل – کندهار را دوباره آغاز نموده است و اکنون کار آن در بخش های مختلف عملاً جریان دارد.

سرپرست وزارت فوایدعامه در جریان سفر شان ضمن بازدید از شاهراه کابل – کندهار، با مسؤلین شرکت های قراردادی، تیم های تخنیکی مؤظف و انجنیران مسلکی نیز دیدار نمود و به مسؤلین تمام بخش های این شاهراه در مورد سرعت کار، کیفیت بهتر و تکمیل کار در وقت معین آن هدایات لازم داده  و افزود که‌ شولدرهای بخش های تکمیل شده را به شکل اساسی اعمار  نمایند.

همچنان، مسؤلین شرکت های قراردادی و تیم های تخنیکی به سرپرست وزارت فوایدعامه اطمینان دادند که با تمام توان تلاش می نمایند تا کار بازسازی این شاهراه را نظر به مشخصات تخنیکی و به وقت معین آن تکمیل نمایند.

قابل ذکر است، وزارت فوایدعامه کار بازسازی شاهراه کابل – کندهار را در بخش های مختلف آغاز نموده بود که در امتداد آن کار بازسازی شماری زیادی از پلچک ها و پل های بزرگ نیز شامل می باشند، اکنون کار آسفالت ریزی طبقه اول و دوم بیش از ۴۳۰ کیلومتر این شاهراه تکمیل شده است و از بعضی قسمت ها طبقه سوم آسفالت ریزی (قیر) آن نیز تکمیل شده است.

 

در عین حال وزارت فوایدعامه سال گذشته کار اعمار سرک لین دوم شاهراه کابل – غزنی را در دو بخش از طرف کابل آغاز نموده بود و در سال روان کار اعمار آن را از طرف غزنی به طرف ولایت میدان وردک نیز آغاز نموده است و به شدت جریان دارد.

2 years ago

.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۴ - ۸:۵۳
Background image

نشست هماهنگی درمورد تائيدی مسیرهای تعیین شده ای خط آهن بلخ – هرات و هرات - کندهار برگزار گردید

 نشست هماهنگی درمورد تائيدی مسیرهای تعین شده ای خط آهن بلخ – هرات و هرات – کندهار تحت ریاست محترم الحاج محمد عیسی ثانی سرپرست وزارت فوایدعامه ا.ا.ا با اشتراک معینان محترم ۹ وزارتخانه و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۲ - ۱۴:۲۴
Background image

در ماه ثور از طریق خطوط آهن (۳۳۲۸۳۷) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

از آغاز تا ختم ماه ثور سال ۱۴۰۴هـ.ش. از طریق خطوط آهن وزارت فواید عامه افغانستان (۳۳۲۸۳۷) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان (۲۴۷۰۴۲) تُن، بندر آقینه. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۲ - ۱۴:۱۶
Background image

سی‌وپنجمین اجلاس مجمع منطقه‌ای راه‌آهن کشورهای خاورمیانه در ایران برگزار شد

 

 سی‌وپنجمین اجلاس مجمع منطقه‌ای راه‌آهن کشورهای خاورمیانه (UIC RAME) با حضور مقامات ارشد کشورهای عضو و نمایندگان اتحادیه بین‌المللی راه‌آهن‌ها به میزبانی جمهوری اسلامی ایران برگزار. . .

BACK TO NEWS