ارزگان: کار اعمار اساسی سرک ترینکوت – دهراود جریان دارد

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۱/۱۴ - ۱۲:۲۸
ارزگان:  کار اعمار اساسی سرک ترینکوت – دهراود جریان دارد

این سرک، که از مرکز ولایت ارزگان آغاز الی ولسوالی دهراود آن ولایت امتداد میابد، که ۵۰ کیلومتر طول، ۹ متر عرض، یک پایه پل و ۱۲۳ پایه پلچک دارد و اکنون کار اعمار آن به سرعت جریان دارد. 

کار اعمار این پروژه سرک از سوی وزارت فوایدعامه با یک شرکت ساختمانی و سرکسازی خصوصی قرارداد شده است که هزینه آن ازبودیجه وزارت فوایدعامه پرداخت میگردد.

با اعمار سرک ترینکوت – دهراود، باشندگان ولسوالی دهراود به شهر ترینکوت و ولایت کندهار به آسانی رفت و آمد نموده، همچنان در رشد اقتصادی (انتقال اموال تجارتی و زراعتی) نیز سهولت های بیشتر مهیا خواهد شد.
 

2 years 2 months ago

.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۳ - ۱۰:۱۹
Background image

در هفته گذشته از طریق خط آهن (۹۷۵۸۷) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۳ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش. الی ۹ اسد) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان (۹۷۵۸۷) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان (۶۴۰۰۸) تُن،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۲:۳۹
Background image

کار اعمار مسجد ولسوالی دامان مربوط مسیر شاهراه کابل – کندهار تکمیل شده و عنقریب به بهره برداری سپرده خواهد شد

بر اساس حکم عالیقدر امیر المؤمنین حفظ الله در مسیر شاهراه های کشور ۷۵ محراب مسجد اعمار می گردد که اکنون کار اعمار مسجد ولسوالی دامان مربوط مسیر شاهراه کابل -  کندهار از سوی وزارت فواید. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۹ - ۱۲:۲۴
Background image

یک موافقتنامه و یک قرارداد در مورد توسعه و سرمایه‌گذاری بندر تورغندی به امضا رسید

 

به ‌منظور هماهنگی شبکه ترانسپورتی ریلی میان افغانستان و ترکمنستان، توسعه همکاری‌ های دوجانبه، افزایش انتقالات و فراهم ‌سازی سهولت ‌ها برای تاجران، یک موافقتنامه و بر اساس این. . .

BACK TO NEWS