از اثر حادثه ترافیکی در مسیر شاهراه سالنگ ها یک تن شهید و دو تن دیگر مجروح گردیدند

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۳/۳ - ۱۰:۴۰
از اثر حادثه ترافیکی در مسیر شاهراه سالنگ ها یک تن شهید و دو تن دیگر مجروح گردیدند


از اثر بی احتیاطی راننده شب گذشته در ساحه اولنگ سالنگ شمالی یک عراده موتر مسافربری نوع کرولا با تریلری تصادم نموده، که متأسفانه در این حادثه یک خانم شهید و دو تن دیگر مجروح گردیدند.
پرسونل ریاست حفظ و مراقبت سالنگ های وزارت فوایدعامه، هم‌زمان به محل حادثه رسیدند و مجروحین را غرض تداوی به نزدیک ترین مرکز صحی انتقال نموده است.

وزارت فوایدعامه، از تمام رانندگان میخواهد؛ به منظور جلوگیری از این نوع حادثات؛ هنگام عبور و مرور از شاهراه سالنګ و دیگر شاهراه های کشور از احتیاط کامل کار گرفته، قوانین ترافیکی را مراعات نموده و به راهنمایی های مؤظف توجه شاهراه جدی نمایند.

قابل ذکر است، امروز در شاهراه سالنگ ها هوا ابری می باشد و شاهراه متذکره بروی ترافیک باز می باشد؛ اکنون وسایط مسافر بری دو طرفه و وسایط باربری از شمال به جنوب در حال حرکت می باشند.

9 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۸:۱۴
Background image

معین خط‌ آهن وزارت فواید عامه ا.ا.ا در رأس یک هیئت، به منظور گسترش همکاری‌های ریلی به کشور ایران سفر نموده

محترم الحاج مولوی محمد اسحاق صاحب‌ زاده، معین خط آهن وزارت فواید عامه، در رأس یک هیئت عالی رتبه ا.ا.ا، که در ترکیب آن محترم مولوی عبدالرحمن قانت، معین برنامه‌ها و پالیسی وزارت معادن و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۵:۲۰
Background image

گام مهم دیگری به سوی رشد اقتصادی و توسعه شبکه ترانسپورتی کشور کار قیرریزی سرک کنر – نورستان آغاز شد

وزارت فوایدعامه ا.ا.ا به منظور توسعه شبکه ترانسپورتی کشور و وصل نمودن مناطق دوردست، کار قیرریزی سرک کنر – نورستان را از سمت ولایت نورستان به سوی ولایت کنر آغاز نمود که گام مهمی در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۳ - ۱۰:۱۵
Background image

دو تن از روئسای وزارت فواید عامه تغییر و تبدیل شدند

به اساس پیشنهاد وزارت فواید عامه و حکم شماره (۸۱۴۶) مورخ (۳۰/۱۱/۱۴۴۷) مقام عالی ریاست‌الوزرا ا.ا.ا، محترم انجنیر نادرشاه ځاځی که قبلاً به حیث رئیس ریاست مدیریت پروژه‌های این وزارت ایفای. . .

BACK TO NEWS