بلخ: کار اعمار و ساختمان ۸.۹۱ کیلومتر سرک در ولسوالی مارمل جریان دارد

Anonymous (not verified)
پنجشنبه ۱۴۰۰/۵/۷ - ۱۵:۳۲
بلخ: کار اعمار و ساختمان ۸.۹۱ کیلومتر سرک در ولسوالی مارمل جریان دارد

این سرک به طول مجموعی ۸.۹۱ کیلومتر که ۴.۲۶ کیلومتر به شکل کانکریت با عرض ۵ متر و ۴.۷ کیلومتر آن با فرش جغل با عرض ۷ متر از مرکز ولسوالی مارمل آغاز الی قریه باغ قطی امتداد دارد.

پروژه متذکره، میان وزارت فوایدعامه و یکی از شرکت ساختمانی خصوصی قرار داد گردیده، از سوی حکومت افغانستان تمویل می شود که کار اعمار و ساختمان آن جریان دارد.

در جریان اعمار و ساختمان این پروژه برای شماری از باشندگان محل به طور مستقیم و غیر مستقیم فرصت های کاری ایجاد شده است که با تکمیل شدن آن قریه‌جات پرزو، باغ قطی، لب حوض، چهار مغزی سای، پسته قلیج، پشت باغچه، لب چاه، فقیر آباد، کریم آباد، هاشم آباد، عالم آباد و نور خدا باهم وصل می شوند.

9 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۸:۱۴
Background image

معین خط‌ آهن وزارت فواید عامه ا.ا.ا در رأس یک هیئت، به منظور گسترش همکاری‌های ریلی به کشور ایران سفر نموده

محترم الحاج مولوی محمد اسحاق صاحب‌ زاده، معین خط آهن وزارت فواید عامه، در رأس یک هیئت عالی رتبه ا.ا.ا، که در ترکیب آن محترم مولوی عبدالرحمن قانت، معین برنامه‌ها و پالیسی وزارت معادن و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۵:۲۰
Background image

گام مهم دیگری به سوی رشد اقتصادی و توسعه شبکه ترانسپورتی کشور کار قیرریزی سرک کنر – نورستان آغاز شد

وزارت فوایدعامه ا.ا.ا به منظور توسعه شبکه ترانسپورتی کشور و وصل نمودن مناطق دوردست، کار قیرریزی سرک کنر – نورستان را از سمت ولایت نورستان به سوی ولایت کنر آغاز نمود که گام مهمی در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۳ - ۱۰:۱۵
Background image

دو تن از روئسای وزارت فواید عامه تغییر و تبدیل شدند

به اساس پیشنهاد وزارت فواید عامه و حکم شماره (۸۱۴۶) مورخ (۳۰/۱۱/۱۴۴۷) مقام عالی ریاست‌الوزرا ا.ا.ا، محترم انجنیر نادرشاه ځاځی که قبلاً به حیث رئیس ریاست مدیریت پروژه‌های این وزارت ایفای. . .

BACK TO NEWS