راه چهار ولسوالی در ولایت زابل هموار کاری و جغل اندازی گردید

mopw_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۲۵ - ۱۴:۴۸
راه چهار ولسوالی در ولایت زابل هموار کاری و جغل اندازی گردید

راه چهار ولسوالی در ولایت زابل هموار کاری و جغل اندازی گردید

۲۵ قوس ۱۳۹۹

کوتل دب در منطقه سورغر  که ولسوالی های ( اتغر، نوبهار، شینکی و شملزی) را به شهر  زابل وصل می سازد، توسط ماشینری ریاست فواید عامه آن ولایت وسیع، جغل اندازی و هموار کاری گردید.

قبلا باشندگان ولسوالی های یاد شده در انتقال مریضان و حاصلات زراعتی به مراکز تجارتی و صحی به مشکل مواجه بودند و فاصله چند دقیقه را در چندین ساعت طی میکردند که  با هموار کاری و جغل اندازی این مسیر مشکلات موجود حل و فاصله های زمانی کوتاه تر شده است.

وزارت فوایدعامه- کابل

4 months 1 week ago

.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۵ - ۱۱:۳۴
Background image

در هفته گذشته از طریق خط آهن (۱۷۰۶۲۶) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۵  الی۱۱ جدی، سال ۱۴۰۴ هـ.ش.) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان (۱۷۰۶۲۶) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان (۱۱۳۳۵۱). . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۴ - ۱۱:۲۸
Background image

پروژه ترمیم دو پایه پل به ارزش بیش از ۱۲ میلیون افغانی در ولایت کندز آغاز گردید

کار ترمیم و بازسازی پل چغه بالای دریای بنگی در مربوطات ولسوالی‌خان‌آباد و ترمیم وبازسازی پل آقتاش در مربوطات ولسوالی آقتاش ولایت کندز از سوی وزارت فوایدعامه ا.ا.ا با حضور محترم الحاج. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۶
Background image

کار ترمیم و بازسازی دو پایه پلچک در ولایت خوست آغاز شد

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، کار ترمیم و بازسازی دو پایه پلچک در مسیر سرک ولسوالی‌های موسی‌خیل و قلندر ولایت خوست، با حضور داشت محترم الحاج ملا محب‌الله عباس رئیس فوایدعامه این ولایت،. . .

BACK TO NEWS