ساختمان سرک گربز – تنی ولایت خوست ۷۰ فیصد پیشرفت کاری دارد

Anonymous (not verified)
دوشنبه ۱۴۰۰/۲/۶ - ۹:۵۴
ساختمان سرک گربز – تنی ولایت خوست ۷۰ فیصد پیشرفت کاری دارد

این سرک جغلی ازچوک شیخ آمیر ولسوالی گربز آغاز الی دره گی مرکز ولسوالی تنی ولایت خوست امتداد می یابد، بیشتر از ۱۰ کیلومتر طول و ۹ متر عرض دارد، ساختمان آن از سوی ریاست فوایدعامه آن ولایت جریان و تا کنون ۷۰ فیصد پیشرفت کاری دارد.

با تکمیل شدن کار سرک یاد شده مشکلات ترانسپورتی باشندگان ولسوالی های گربز و تنی حل می شود، آنان می توانند به اسانی به ولسوالی ها رفت و امد نمایند، محصولات زراعتی را سهل تر از گذشته به مارکیت ها و مراکز تجارتی و بر عکس آن انتقال بدهند و نیز باعث جلب توجه سیاحین جهت سیاحت به ولسوالی تنی می گردد.

وزارت فوایدعامه - مطبوعات

1 year ago

.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۱:۱۹
Background image

کاراعمار یک محراب مسجد در ولسوالی اندر ولایت غزنی با ۸۵درصد پیشرفت فزیکی جریان دارد

پروژه اعمار یک محراب مسجد در ولسوالی اندر ولایت غزنی بر اساس حکم عالیقدر امیرالمومنین حفظه الله تعالی ازسوی وزارت فوایدعامه ا.ا.ا، با  یک شرکت خصوصی قرارداد شده است و در حال حاضر کار آن. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۷:۵۶
Background image

دست‌آوردهای سال ۱۴۴۷هـ.ق وزارت فواید عامه در برنامه حکومت در آینه مطبوعات ارائه شد

محترم مولوی ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی مرکزی ا.ا.ا، امروز در چارچوب برنامه‌ی حکومت در آینه مطبوعات، دست‌آوردهای سال ۱۴۴۷هـ.ق وزارت فواید عامه را ارائه کرد.

محترم مولوی ذبیح‌الله مجاهد گفت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۶ - ۱۵:۳۰
Background image

گزارش مکمل فعالیت‌ها و دستاوردهای وزارت فواید عامه در سال ۱۴۴۷ هـ.ق

 وزارت فواید عامه از جمله وزارت‌های مهم سکتوری کشور به شمار می‌رود که مسئولیت اعمار و باز سازی سرکها، پل‌ها، پلچک‌ها، خطوط آهن ،حفظ و مراقبت زیربناهای ترانسپورتی و همچنان اعمار مساجد در. . .

BACK TO NEWS