سرپرست وزارت فوایدعامه با شماری از کارمندان و پرسونل خدماتی این وزارت دیدار نمود  

Anonymous (not verified)
یکشنبه ۱۴۰۰/۵/۳۱ - ۱۴:۲۱
سرپرست وزارت فوایدعامه با شماری از کارمندان و پرسونل خدماتی این وزارت دیدار نمود   

مولوی بخت الرحمن شرافت سرپرست وزارت فوایدعامه با شماری از کارمندان و پرسونل خدماتی این وزارت امروز یک‌شنبه، مورخ ۳۱ اسد ۱۴۰۰ در تالار جلسات، دیدار و مشکلات آنها را استماع نمود.

در این دیدار، مولوی بخت الرحمن شرافت سرپرست وزارت فوایدعامه گفت: امارت اسلامی افغانستان از مرحله جهاد و مبارزه‌ی سخت گذشته است و فعلاً خدمت گذاری به مردم و آبادی کشور در صدر اولویت کاری ما است.

وی افزود: فرصت بدست آمده با ایثار و فدا کاری مردم افغانستان مهیا گردیده است و ما تلاش می نمایم تا این فرصت ضایع نگردد.

سرپرست وزارت فوایدعامه گفت: حال زمان آنست که افغان ها به صورت مشترک، با صداقت و ایمان داری کامل بخاطر استقلال اقتصادی افغانستان تلاش نمایند و اضافه نمود که امارت اسلامی افغانستان بخاطر آبادی و بازسازی این کشور اراده محکم و استوار دارد و به تمام کارمندان اطمینان داد که به وظایف خویش به صورت نورمال ادامه داده و وجیبه دینی و ملی خویش را ادا نمایند.

در ادامه شماری از کارمندان وزارت صحبت نمودند نظریات، مشکلات و پیشنهادات شان به منظور حل با رهبری جدید شریک کردند.

در اخیر سرپرست وزارت فوایدعامه به کارمندان و پرسونل خدماتی اطمینان داد که به تمام شکایات و پیشنهادات شما رسیدگی خواهد شد.

 

6 months 1 week ago

.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۲/۹/۵ - ۱۴:۵
Background image

کار اسفالت ریزی سرک عمومی گردیز – زرمت آغاز گردید

کار اسفالت ریزی سرک عمومی گردیز – زرمت از سوی وزارت فواید عامه آغاز گردید.
این سرک ۱۵ کیلومتر طول دارد و از شهر گردیز مرکز ولایت پکتیا آغاز و الی ولسوالي زرمت این ولایت امتداد می یابد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۸/۳۰ - ۱۴:۱۵
Background image

کار قیر ریزی ٢٠٩ کیلو متر سرک، شاهراه کندهار - ارزگان آغاز گردید

کار اسفالت ( قیر ریزی) ۲۰۹ کیلومتر سرک کندهار - ارزگان با حضور داشت ملاعبدالغني برادر معاون اقتصادی ریاست الوزراء ،الحاج ملا محمد عیسی ثانی  سرپرست وزارت فواید عامه، مولوی عبد الهادی. . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۸/۲۹ - ۱۲:۳۵
Background image

سرپرست وزارت فوایدعامه از جریان کار سرک عمومی شاه ولی کوت – ترینکوت و شاهراه کندهار – هرات بازدید به عمل آورد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی سرپرست وزارت فوایدعامه از جریان کار سرک عمومی شاه ولی کوت – ترینکوت و شاهراه کندهار – هرات با حضور داشت محترم مولوی عبدالهادی یعقوب رئیس فوایدعامه این. . .

BACK TO NEWS