معین حفظ و مراقبت سرکها با نمایندگان ولسوالی های ولایت زابل دیدار نمود

Anonymous (not verified)
چهارشنبه ۱۴۰۰/۱۰/۲۹ - ۱۰:۳۲
معین حفظ و مراقبت سرکها با نمایندگان ولسوالی های ولایت زابل دیدار نمود

الحاج ملا عبدالجبار معین حفظ و مراقبت سرکهای وزارت فوایدعامه با نمایندگان و بزرگان قومی مرکز و ولسوالی های ولایت زابل در صالون جلسات این وزارت دیدار نمود.

نمایندگان و بزرگان قومی ولایت زابل ضمن تبریکی پیروزی ا.ا.ا حمایت شان را در آینده از برنامه های ا.ا.ا اعلام نمودند.

در این دیدار؛ نمایندگان ولایت زابل بالنوبه در مورد مشکلات ترانسپورتی، خرابی سرکها و پُل ها صحبت نموده، افزودند: در سال های گذشته در قسمت اعمار و ساختمان های زیربنایی ترانسپورتی این ولایت توجه نشده است. آنها خواهان اعمار پل در ولسوالی شمَلزائی، پل عمومی ولسوالی شینکی، پل در ولسوالی نو بهار و اعمار و ساختمان سرکهای وصل کننده ولسوالی ها و اعمار سرک های داخل شهر قلات گردیدند.

معین حفظ و مراقبت سرکها، ضمن خوش آمدید به نمایندگان و بزرگان قومی ولایت زابل، افغانستان خانه‌ی مشترک همه افغان ها یاد کرد و برای حل مشکلات مردم ولایت زابل وعده همکاری نمود.

معین حفظ و مراقبت سرکها در مورد حل مشکلات دایمی مردم آنولایت صحبت نموده و از مردم خواست که بخاطر ساختن یک نظام قوی با امارت ا.ا همکاری نمایند.

الحاج ملا عبدالجبار معین حفظ و مراقبت سرکها گفت: ولایت زابل یکی از ولایت های است که در بیست سال گذشته یک مکان امن برای مجاهدین ا.ا.ا بوده و مردم آن زحمات زیاد را متقبل شده است، این وزارت با توجه به محدودیت های بودجوی، اعمار سرکهای این ولایت شامل پلان می نماید تا در آینده اعمار و ساختمان شوند.

1 year 1 month ago

.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۴:۲۹
Background image

کار دو پروژه حفظ و مراقبتی به ارزش مجموعی ۱۹ میلیون افغانی در ولایت بغلان آغاز شد

پروژه ترمیم و داغگیری شاهراه عمومی پلخمری – کندز به ارزش ۱۷میلیون افغانی و پروژه ساخت دیوار های استنادی شاهراه پلخمری – دوشی در ساحه کفتر خانه بطول ۳۵ متر به ارزش ۲میلیون افغانی، از سوی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۱:۱۸
Background image

رئیس عمومی اداره راه آهن به‌منظور اشتراک در نشست منطقه‌ای سازمان همکاری‌های اقتصادی (ایکو) عازم قزاقستان شد

محترم الحاج مولوی عبدالکریم فاتح، رئیس عمومی اداره راه آهن ا.ا.ا، در رأس یک هیئت تخنیکی، به‌منظور اشتراک در نشست منطقه‌ای سازمان همکاری‌های اقتصادی(ایکو)، عازم کشور قزاقستان شد.

قرار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۵:۳
Background image

رئیس جدید تضمین کیفیت پروژه‌های وزارت فواید عامه معرفی شد

بر اساس پیشنهاد وزارت فواید عامه و حکم شماره (۲۳۷۸) مورخ (۲۵/۴/۱۴۴۸) مقام عالی ریاست‌الوزراء، محترم انجنیر محمد اکبر فایق در بست دوم  به‌ حیث رئیس جدید تضمین کیفیت پروژه‌های وزارت فواید. . .

BACK TO NEWS