معین خط آهن وزارت فواید عامه با رئيس خط آهن ترکمنستان دیدار نمود

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۵/۱۰ - ۱۱:۴۱
معین خط آهن وزارت فواید عامه با رئيس خط آهن ترکمنستان دیدار نمود

محترم ملا بخت‌ الرحمن شرافت معین خط آهن وزارت فواید عامه با محترم آزاد آتامرادوف رئيس اداره خط آهن کشور ترکمنستان و هيئت همراه ایشان در کابل دیدار نمود.
این نشست که به مدت دو روز ادامه داشت؛ هيئت های دوجانبه در مورد گسترش همکاری های ریلی مشترک بحث مفصل نمودند.
در روز نخست این نشست میان طرفین در مورد توسعه و انکشاف استیشن تورغندی، امتداد مسیر خط آهن تورغندی-هرات که بخش اول آن ۲۲ کیلومتر طول دارد؛ بحث و تبادل نظر نمودند.
همچنان هيئت کشور ترکمنستان در مورد سرمایه‌گزاری در بخش خط آهن در افغانستان ابراز علاقمندی نمود و افزود، که آنها جهت توسعه و انکشاف استیشن تورغندی، اعمار و ساختمان مسیر خط آهن تورغندی-هرات آماده سرمایه‌گزاری هستند، که بعد از ساخت تاسیسات و مسیر یاد شده، هزینه آن از عواید بدست آمده این بندر پرداخت خواهد شد.
با اعمار این تأسیسات صادرات و واردات اموال تجارتی و ترانزیتی میان دو کشور افزایش خواهد یافت و برای سکتور خصوصی در بخش انتقالات سهولت های بیشتری فراهم خواهد شد که بعد از عقد قرارداد کار اعمار این مسیر در اول سپتمبر سال جاری میلادی آغاز خواهد شد.
همچنان معین خط آهن وزارت فواید عامه در مورد اعمار ساختمان پروژه خط آهن تورغندی-هرات ګفت: دیزاین بخش نخست این پروژه اکنون تحت کار می باشد که بعد از تکمیل شدن آن، جهت اعمار و ساختمان به جانب ترکمنستان سپرده می شود تا طبق طرح و دیزاین کار این پروژه آغاز گردد.

در پایان این نشست در کنار موضوعات متذکره در مورد همکاری های ریلی، آماده ساختن برنامه های آموزشی برای کارمندان خط آهن، ایجاد گروپ های مشترک جهت هماهنګ ساختن فعالیت ها و دهلیز پنج‌ جانبه میان کشور های افغانستان، ترکمنستان، آذربایجان، جورجیا و ترکیه نیز بحث های همه جانبه صورت گرفت.
 

3 months 1 week ago

.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۸:۵۶
Background image

وزیر فواید عامه با شماری از نماینده گان شرکت‌های ساختمانی ترکیه دیدار نمود

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در حالى‌ که شماری از رؤسای این وزارت حضور داشتند، با محترم بولنت بیلگی، نماینده شرکت‌های ساختمانی ترکیه (MVG)، در دفتر کاری‌اش. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۹ - ۱۲:۲۱
Background image

کار اعمار ۱۸ کیلومتر سرک ولسوالی کشنده ولایت بلخ به ارزش ۴۵۰ میلیون افغانی آغاز شد

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار دیزاین و اعمار ۱۸ کیلومتر سرک ولسوالی کشنده ولایت بلخ به ارزش ۴۵۰ میلیون افغانی با حضور داشت محترم الحاج مولوی عبد الکریم فاتح معین تخنیکی وزارت فواید. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۸ - ۹:۱۱
Background image

کار اعمار لات اول ۳۰ کیلومتر سرک سرپل – فاریاب به ارزش بیش از یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون افغانی آغاز شد

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار اعمار لات اول ۳۰ کیلومتر سرک سرپل – فاریاب به ارزش بیش از ۱ میلیارد و ۲۵۰ میلیون افغانی در حضور داشت محترم الحاج مولوی عبدالکریم فاتح معین تخنکی وزارت. . .

BACK TO NEWS