معین خط آهن وزارت فواید عامه با رئيس خط آهن ترکمنستان دیدار نمود

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۵/۱۰ - ۱۱:۴۱
معین خط آهن وزارت فواید عامه با رئيس خط آهن ترکمنستان دیدار نمود

محترم ملا بخت‌ الرحمن شرافت معین خط آهن وزارت فواید عامه با محترم آزاد آتامرادوف رئيس اداره خط آهن کشور ترکمنستان و هيئت همراه ایشان در کابل دیدار نمود.
این نشست که به مدت دو روز ادامه داشت؛ هيئت های دوجانبه در مورد گسترش همکاری های ریلی مشترک بحث مفصل نمودند.
در روز نخست این نشست میان طرفین در مورد توسعه و انکشاف استیشن تورغندی، امتداد مسیر خط آهن تورغندی-هرات که بخش اول آن ۲۲ کیلومتر طول دارد؛ بحث و تبادل نظر نمودند.
همچنان هيئت کشور ترکمنستان در مورد سرمایه‌گزاری در بخش خط آهن در افغانستان ابراز علاقمندی نمود و افزود، که آنها جهت توسعه و انکشاف استیشن تورغندی، اعمار و ساختمان مسیر خط آهن تورغندی-هرات آماده سرمایه‌گزاری هستند، که بعد از ساخت تاسیسات و مسیر یاد شده، هزینه آن از عواید بدست آمده این بندر پرداخت خواهد شد.
با اعمار این تأسیسات صادرات و واردات اموال تجارتی و ترانزیتی میان دو کشور افزایش خواهد یافت و برای سکتور خصوصی در بخش انتقالات سهولت های بیشتری فراهم خواهد شد که بعد از عقد قرارداد کار اعمار این مسیر در اول سپتمبر سال جاری میلادی آغاز خواهد شد.
همچنان معین خط آهن وزارت فواید عامه در مورد اعمار ساختمان پروژه خط آهن تورغندی-هرات ګفت: دیزاین بخش نخست این پروژه اکنون تحت کار می باشد که بعد از تکمیل شدن آن، جهت اعمار و ساختمان به جانب ترکمنستان سپرده می شود تا طبق طرح و دیزاین کار این پروژه آغاز گردد.

در پایان این نشست در کنار موضوعات متذکره در مورد همکاری های ریلی، آماده ساختن برنامه های آموزشی برای کارمندان خط آهن، ایجاد گروپ های مشترک جهت هماهنګ ساختن فعالیت ها و دهلیز پنج‌ جانبه میان کشور های افغانستان، ترکمنستان، آذربایجان، جورجیا و ترکیه نیز بحث های همه جانبه صورت گرفت.
 

3 months 1 week ago

.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۵ - ۱۵:۹
Background image

وزیر فواید عامه از جریان کار اعمار لین دوم شاهراه کابل – جلال‌آباد بازدید نمود

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی وزیر محترم فوایدعامه از جریان کار بخش ۳۲ کیلومتر سرک لین دوم شاهراه کابل – جلال آباد از طرف ولایت کابل به ادامه سرک کانکریتی قبلی بازدید نمود.

شاهراه. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۵ - ۹:۷
Background image

در هفته گذشته از طریق خط آهن (۱۵۳۳۹۳) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۳۰ عقرب الی ۶ قوس، سال ۱۴۰۴ هـ.ش.) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان (۱۵۳۳۹۳) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان (۱۰۸۷۲. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۲:۳۱
Background image

کار اعمار لات اول سرک لین دوم کابل – غزنی به طول ۲۴.۵ کیلومتر جریان دارد

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار اعمار اساسی سرک لین دوم کابل – غزنی در سه بخش آغاز شده است و هم‌اکنون کار اعمار لات اول این پروژه به طول ۲۴.۵ کیلومتر جریان دارد.

لات اول این سرک از. . .

BACK TO NEWS