معین خط آهن وزارت فواید عامه در ۳۶ مین نشست منطقه‌ ای اتحادیه بین‌المللی خط آهن (UIC) اشتراک نمود

kalim_admin
شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۸:۳۹
د ټولګټو وزارت د اوسپنې پټلۍ مرستیال د اوسپنې پټلۍ د نړیوالې اتحاديې (UIC) په ۳۶مه سيمه ييزه غونډه کې ګډون وکړ

محترم الحاج مولوی محمد اسحاق صاحب‌زاده معین خط آهن وزارت فواید عامه ا.ا.ا، در رأس یک تیم تخنیکی این وزارت به منظور اشتراک در ۳۶مین نشست منطقه‌ای اتحادیه بین‌المللی خط آهن (UIC) به تاریخ ۱۹ اکتبر سال جاری میلادی به کشور ترکیه سفر نمود.

هدف این سفر، اشتراک در ۳۶مین نشست منطقه ‌ای اتحادیه بین‌المللی خط آهن (UIC)، اشتراک در نهمین جلسه گروپ کاری انتقالات بار از طریق دفتر منطقه‌ ای خاورمیانه و همچنین حضور در جلسات همکاری سه‌ جانبه میان مقامات عالی ‌رتبه خط آهن افغانستان، ایران و ترکیه می‌باشد.

نشست سه‌ جانبه کشورهای افغانستان، ایران و ترکیه به تاریخ ۲۲ اکتبر سال جاری در حاشیه ۳۶مین نشست منطقه ‌ای اتحادیه بین‌المللی خط آهن (UIC)  برگزار شد.

این نشست به منظور توسعه همکاری‌ های سه‌ جانبه در زمینه خط آهن برگزار شد که درباره اهمیت اتصال افغانستان، ایران و ترکیه از طریق خط آهن و انتقال اموال تجارتی گفتگو گردید، مقامات ترکیه گفت که با همکاری مشترک قادر خواهند بود که خط آهن ترکیه و ایران را از طریق افغانستان به چین وصل نمایند.

همچنان در این نشست هر سه کشور موافقت نمودند، که اتصال شبکه‌ خط آهن خاورمیانه و شبکه خط آهن اروپا به آسیا شرقی، از طریق توسعه خط آهن خواف – هرات تا مزار شریف بهترین مسیر برای ترانزیت است؛ مسیری که نسبت به مسیرهای موجود جذابیت و امتیازات قابل ملاحظه ای برای تجارت و ترانزیت سه کشور و منطقه ایجاد می نماید.

کشورهای متذکره توافق نمودند، که طرح ساخت خط آهن هرات – مزار شریف را با همکاری مشترک و همه‌ جانبه آغاز کنند و از منابع مالی، فنی و انسانی ترکیه، ایران و افغانستان استفاده نمایند.

همچنین در این نشست درباره افزایش انتقالات اموال تجارتی از طریق خط آهن خواف – هرات بحث شد و مقامات سه کشور تکمیل این خط آهن خواف – هرات و بهره ‌برداری از آن را فرصت مهم و قابل توجهی برای توسعه همکاری‌ های ریلی میان ترکیه، ایران و افغانستان دانستند، و تمایل و تعهد خود را برای فراهم نمودن سهولت ها و افزایش حجم انتقالات از این مسیر ابراز کردند.

در پایان نشست صورت‌ جلسه همکاری ‌های مشترک میان سه کشور به امضارسید.

2 months 3 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۱:۳۴
Background image

کار اعمار اساسی ۲۵ کیلومتر سرک در ولایت میدان وردک به ارزش بیش از ۵۷۰ میلیون افغانی آغاز گردید

 

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، کار اعمار اساسی ۲۵ کیلومتر سرک مربوط شاهراه کابل – بامیان در ولایت میدان وردک، با حضور داشت محترم الحاج عبدالکریم فاتح معین تخنیکی وزارت فواید عامه،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۳:۴۷
Background image

هیئت وزارت فواید عامه ا.ا.ا در فورم و نمایشگاه بین الملی ترانسپورت و لوجستیک کشور اوزبیکستان اشتراک نمود

محترم الحاج مولوی محمد اسحاق صاحبزاده معین خط آهن وزارت فواید عامه در رأس یک هیئت به نماینده گی از ا.ا.ا در فورم و نمایشگاه بین المللی ترانسپورت و لوجستیک که به میزبانی کشور اوزبیکستان. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۰:۲۷
Background image

معین تخنیکی وزارت فوایدعامه با شماری از سرمایه ‌گذاران اوزبیکستانی و مسئول یک شرکت اوزبیکستانی دیدار کرد

محترم الحاج مولوی عبدالکریم فاتح، معین تخنیکی وزارت فواید عامه ا.ا.ا در حضور داشت رؤسای تخنیکی این وزارت با شماری از سرمایه‌ گذاران اوزبیکستانی و مسئول شرکت VELETON LLC  در دفتر کاری اش. . .

BACK TO NEWS