وزارت فواید عامه به منظور جذب افراد تخنیکی و مسلکی از نزدیک به ۴۰۰ تن امتحان اخذ گردید

media_admin
شنبه ۱۴۰۳/۶/۳ - ۱۵:۲۵
وزارت فواید عامه به منظور جذب افراد تخنیکی و مسلکی از نزدیک به ۴۰۰ تن امتحان اخذ گردید

وزارت فواید عامه به منظور سپردن کار به اهل کار و جذب افراد تخنیکی و مسلکی ۲۲ بست مسلکی خویش را از طریق رقابت آزاد به اعلان گذاشته بود که از ۴۰۰ تن داوطلبان به تاریخ ۱۸ صفرالمظفر سال روان امتحان اخذگردید. 
این رقابت که در حضور شماری از مسؤلین وزارت فواید عامه برگذار شده بود محترم مولوی عبدالکریم فاتح معین تخنیکی این وزارت برای اشتراک کننده گان اطمینان داد که دار این پروسه متذکره شفافیت کامل رعایت شده و کسانی که نمرات  بلندتر را اخذ نماید در بخش های مربوطه به وظیفه گماشته خواهند شد. 

همچنان محترم فاتح افزود ، کسانی که از پروسه امتحان شکایت داشته باشد میتواند به شکل آزاد شکایت خویش را در طول  سه روز  با مراجع مربوطه به اشتراک بگذارند. 

قابل یادآوریست که وزارت فواید عامه بعد از ارزیابی پارچه های امتحان داوطلبان کسانی که نمرات بلند را اخذ کرده باشند در بست های مربوطه استخدام مینمایند. 

وزارت فواید عامه تلاش دارد که برای تطبیق بهتر پروژه های این وزارت اشخاص متعهد، شایسته و مسلکی را در بخش های مختلف استخدام نمایند. 
 

1 year 1 month ago

.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۴:۲۹
Background image

کار دو پروژه حفظ و مراقبتی به ارزش مجموعی ۱۹ میلیون افغانی در ولایت بغلان آغاز شد

پروژه ترمیم و داغگیری شاهراه عمومی پلخمری – کندز به ارزش ۱۷میلیون افغانی و پروژه ساخت دیوار های استنادی شاهراه پلخمری – دوشی در ساحه کفتر خانه بطول ۳۵ متر به ارزش ۲میلیون افغانی، از سوی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۱:۱۸
Background image

رئیس عمومی اداره راه آهن به‌منظور اشتراک در نشست منطقه‌ای سازمان همکاری‌های اقتصادی (ایکو) عازم قزاقستان شد

محترم الحاج مولوی عبدالکریم فاتح، رئیس عمومی اداره راه آهن ا.ا.ا، در رأس یک هیئت تخنیکی، به‌منظور اشتراک در نشست منطقه‌ای سازمان همکاری‌های اقتصادی(ایکو)، عازم کشور قزاقستان شد.

قرار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۵:۳
Background image

رئیس جدید تضمین کیفیت پروژه‌های وزارت فواید عامه معرفی شد

بر اساس پیشنهاد وزارت فواید عامه و حکم شماره (۲۳۷۸) مورخ (۲۵/۴/۱۴۴۸) مقام عالی ریاست‌الوزراء، محترم انجنیر محمد اکبر فایق در بست دوم  به‌ حیث رئیس جدید تضمین کیفیت پروژه‌های وزارت فواید. . .

BACK TO NEWS