پاک کاری سرک‌ها در شماری از ولایات کشور جریان دارد

ashraf_admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۵/۲۷ - ۱۳:۵۵
پاک کاری سرک‌ها در شماری از ولایات کشور جریان دارد

 

از اثر بارندگی ها شدید و سیلاب های اخیر در ولایات زابل، غزنی، پروان، پکتیکا و کنر، پاک کاری و باز گشایی شماری از سرک ها که مسدود شده بودند، اکنون کار پاکسازی و بازګشایی آن جریان دارد.

زابل: سرک عمومی ولسوالی قلات - شینکی در حال حاضر به روی ترافیک مسدود است و از سوی ریاست فواید عامه این ولایت کار پاکسازی آن جریان دارد.

غزنی: به دلیل سرازیر شدن سیلاب ها ، برخی از سرک های ولایت غزنی, بشمول شاهراه کابل – قندهار در مربوطات ولسوالی مقر تخریب شده و پاک کاری آن توسط پرسونل تخنيکی وماشینری ریاست فواید عامه آن ولایت جریان دارد.

پروان: به دلیل سیلاب های اخیر، سرک پروان - بامیان در مناطق مربوط ولسوالی های شینواری و سیاگرد مسدود گردیده بود، اکنون سرک متذکره بروی ترافیک باز است و در شماری از مناطق این ولایت پاک کاری جریان دارد.

پکتیکا: شاهراه شرنه - انگور اده  که در اثر سیلاب های اخیر تخریب شده بود، اکنون با حمایت مالی مقام آن ولایت بازسازی می شود.

 کنر: کار بازکردن راه های مسدود شده و پاکسازی آن از مواد رسوبی در مناطق سیل زده ادامه دارد.

 وزارت فواید عامه از تمامی رانندگانی که در جاده های سیل زده رفت و آمد  دارند تقاضا می‌نماید، که در هنگام رفت و آمد از احتیاط کامل کار گرفته، قوانین ترافیکی را رعایت نمایند.

 

 دفترمطبوعاتی وزارت فواید عامه

1 year ago

.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۸ - ۱۵:۵۰
Background image

رئیس عمومی اداره مستقل راه آهن با سفیر کشور ایران در کابل دیدار کرد

محترم الحاج مولوی عبدالکریم فاتح، رئیس عمومی اداره مستقل راه آهن ا.ا.ا، با محترم علیرضا بیکدلی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در کابل، دیدار و در مورد شماری از موضوعات مهم مربوط به بخش راه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۷ - ۱۴:۵۲
Background image

کار اعمار لات اول مسیر جانی‌خیل – تروه (قمرالدین) ولایت پکتیکا به طول ۲۰ کیلومتر آغاز و عملا جریان دارد

کار اعمار لات اول مسیر جانی‌خیل – تروه (قمرالدین) ولایت پکتیکا به طول ۲۰ کیلومتر، به ارزش تخمینی ۵۰۱ میلیون و ۶۶۰ هزار افغانی میان وزارت فواید عامه ا.ا.ا و سکتور خصوصی قرارداد شده است و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۷ - ۱۲:۴۱
Background image

در ماه اسد از طریق خطوط آهن ۷۰۴۳۰۰ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

از آغاز الی ختم ماه اسد سال ۱۴۰۵هـ.ش. از طریق خطوط آهن افغانستان ۷۰۴۳۰۰متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ۴۶۴۷۶۷تُن، بندر آقینه ۳۹۸۳۱تُن، بندر تورغندی. . .

BACK TO NEWS