کار اسفالت ریزی سرک شرنه – متاخان – زرمت به طول ۳۸.۷ کیلومتر در ولایت پکتیکا حدود ۵۵ درصد پیشرفت فزیکی جریان دارد

kalim_admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۱ - ۱۳:۰
په پکتیکا ولایت کې د شرنې – مټاخان – زرمت د ۳۸.۷ کیلومتره سړک د اسفالټ چارې د شاوخوا ۵۵ سلنه فزیکي پرمختګ سره روانې دي

کار اسفالت ریزی سرک  شرنه – متاخان - زرمت ولایت پکتیا به طول ۳۸.۷ کیلومتر به ارزش نزدیک به یک میلیارد افغانی میان وزارت فواید عامه و سکتور خصوصی قرارداد شده است و درحال حاضر با ۵۵ درصد پیشرفت فزیکی جریان دارد.

این سرک در مجموع ۱۱ متر عرض دارد که از این میان ۱۰ متر آن به‌گونه اسفالت ساخته می‌شود و نیم مترشانه یا شولدر در دو طرف آن نیز در نظر گرفته شده است. در امتداد این سرک، ساخت ۱۶۹ پایه پلچک، ۴۷۴ متر دیوار استنادی و ۲۲۴۰ متر جویچه‌های کانکریتی سیخدار شامل است که از جمله، کار ساخت ۱۵۶ پایه پلچک، شماری زیادی از دیوارهای استنادی و جویچه‌های آن تکمیل گردیده است.

در جریان کار این پروژه، برای شماری از کارگران ماهر و غیرماهر زمینه کار فراهم شده و با تکمیل آن، افزون بر حل مشکلات ترانسپورتی میان ولسوالی‌های شرنه، مټاخان و زرمت، سهولت‌های زیادی در انتقال محصولات زراعتی نیز فراهم خواهد شد.

9 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۸:۱۴
Background image

معین خط‌ آهن وزارت فواید عامه ا.ا.ا در رأس یک هیئت، به منظور گسترش همکاری‌های ریلی به کشور ایران سفر نموده

محترم الحاج مولوی محمد اسحاق صاحب‌ زاده، معین خط آهن وزارت فواید عامه، در رأس یک هیئت عالی رتبه ا.ا.ا، که در ترکیب آن محترم مولوی عبدالرحمن قانت، معین برنامه‌ها و پالیسی وزارت معادن و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۵:۲۰
Background image

گام مهم دیگری به سوی رشد اقتصادی و توسعه شبکه ترانسپورتی کشور کار قیرریزی سرک کنر – نورستان آغاز شد

وزارت فوایدعامه ا.ا.ا به منظور توسعه شبکه ترانسپورتی کشور و وصل نمودن مناطق دوردست، کار قیرریزی سرک کنر – نورستان را از سمت ولایت نورستان به سوی ولایت کنر آغاز نمود که گام مهمی در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۳ - ۱۰:۱۵
Background image

دو تن از روئسای وزارت فواید عامه تغییر و تبدیل شدند

به اساس پیشنهاد وزارت فواید عامه و حکم شماره (۸۱۴۶) مورخ (۳۰/۱۱/۱۴۴۷) مقام عالی ریاست‌الوزرا ا.ا.ا، محترم انجنیر نادرشاه ځاځی که قبلاً به حیث رئیس ریاست مدیریت پروژه‌های این وزارت ایفای. . .

BACK TO NEWS