کار اعمار و ساختمان بخش اول سرک هرات – چشت شریف بیشتر از ۵۲ فیصد پیشرفت کاری دارد

Anonymous (not verified)
پنجشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۴ - ۱۴:۱
کار اعمار و ساختمان بخش اول سرک هرات – چشت شریف بیشتر از ۵۲ فیصد پیشرفت کاری دارد

لات اول سرک هرات - چشت شریف ۳۵ کیلومتر طول و ۱۲.۳۰ متر عرض دارد که ۱۰ متر آن اسفالت (قیر) و یک یک متر شانه های دو طرف سرک می باشد، همچنان در مسیر این سرک ۲۹۴۰ متر جویچه ها و ۶۰۰ متر دیوار های استنادی نیز شامل میباشد.

این پروژه، میان وزارت فوایدعامه و یکی از شرکت ساختمانی قرارداد گردیده و تا کنون ۵۲.۸ فیصد پیشرفت کاری دارد.

سرک هرات – چشت، بخشی از دهلیز شرق- غرب می باشد که ولایت هرات را از طریق ولسوالی های کرخ، گذره، پشتون زرغون، اوبه و چشت شریف به ولایت غور وصل می گردد و با اعمار این پروژه قسمتی از این دهلیز حیاتی تکمیل می شود.

تکمیل این سرک باعث فراهم سازی تسهیلات ترانسپورتی، عامل انکشاف و پیشرفت ولسوالی های شرق ولایت هرات خواهد شد که در انکشاف زیربنا و انتقال سنگ مرمر ولسوالی چشت شریف نقش اساسی دارد.

قابل ذکر است، سرک هرات – چشت شریف به طول مجموعی ۱۵۵ كيلومتر به پنج بخش تقسيم گرديده، لات اول ۳۵ كيلومتر و چهار لات ديگر آن که هر لات ۳۰ كيلومتر طول دارد.

7 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۸:۲۵
Background image

وزیر فواید عامه ا.ا.ا با سفیر ایران دیدار کرد

محترم الحاج ملا محمدعیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، با محترم علیرضا بیکدلی، سفیر جمهوری اسلامی ایران، در دفتر کاری‌اش در حالی که محترم مولوی عبدالکریم فاتح، معین تخنیکی وزارت فواید. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۴:۲۱
Background image

وزیر فواید عامه از ساحه لغزش کوه (تنگی غارو) شاهراه کابل – جلال‌آباد بازدید نمود

امروز شنبه، محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی وزیر فواید عامه ا.ا.ا به ساحه تنگی غارو شاهراه کابل–جلال‌آباد سفر نمود و از محل لغزش کوه در حالی بازدید نمود ‌که تیم‌ های انجنیری و تخنیکی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۳:۴
Background image

در ماه حوت از طریق خطوط آهن۷۲۹۲۶۱ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

از آغاز الی ختم ماه حوت سال ۱۴۰۴هـ.ش. از طریق خطوط آهن وزارت فواید عامه افغانستان ۷۲۹۲۶۱متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان۴۹۰۸۳۱ تُن، بندر آقینه ۷۰۸۰۸ت. . .

BACK TO NEWS