کار اعمار و ساختمان بخش دوم سرک ارملک – لامان عنقریب تکمیل و به بهره برداری سپرده خواهد شد

mopw_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۴ - ۱۴:۱۷
کار اعمار و ساختمان بخش دوم سرک ارملک – لامان عنقریب تکمیل و به بهره برداری سپرده خواهد شد

کار اعمار و ساختمان بخش دوم سرک ارملک – لامان عنقریب تکمیل و به بهره برداری سپرده خواهد شد

سرک حلقوی ارملک – لامان از ولسوالی کرخ ولایت هرات آغاز الی منطقه لامان ولایت بادغیس امتداد می یابد، ۵۲ کیلومتر طول، ۱۱ متر عرض، ۲۱۷ پایه پلچک و هزار ها متر مکعب دیوار های استنادی دارد و به قیمت بیشتر از ۶۰.۴ میلیون دالر امریکایی قرار داد که توسط صندوق انکشافی عربستان سعودی تمویل می شود. ۴۱ کیلومتر آن قبلا تکمیل گردیده و کار بخش دوم آن جریان دارد.

بخش دوم پروژه متذکره ۱۱ کیلومتر طول دارد، کار در قسمت کوتل سبزک که به سالنگ ثانی مشهور است و بخشی از این پروژه می باشد جریان دارد که عنقریب تکمیل و به بهره برداری سپرده خواهد شد.

سرک متذکره از جمله پروژه های مهم ملی است که به دهلیز شمال غرب مشهور بوده و یک قسمت سرک حلقوی افغانستان را تشکیل می دهد.

تکمیل کار پروژه متذکره، باعث افزایش تجارت و تسهیل انتقالات میان ولایات غربی افغانستان و کشور های آسیای میانه ( تاجکستان، ترکمنستان و قزاقستان ) گردیده و نیز باعث رشد اقتصادی مسیر سرک و مناطق محلی می شود.

وزارت فوایدعامه – کابل

۱۴ عقرب ۱۳۹۹

10 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۰:۴۸
Background image

کار اعمار لات اول سرک پروان–کوه صافی به طول ۲۰ کیلومتر جریان دارد

وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار اعمار لات اول سرک پروان–کوه صافی به طول ۲۰ کیلومتر را در ولایت پروان به ارزش بیش از ۶۴۱.۶ میلیون افغانی با سکتور خصوصی قرارداد نموده است و اکنون کار  این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۸:۱۸
Background image

تأکید وزارت فواید عامه بر تسریع کار پروژه ترمیم سرک غزنی–شرنه

محترم الحاج معاون ملا عبدالجبار، معین حفظ و مراقبت سرک‌های وزارت فواید عامه ا.ا.ا،مسوول شرکت قراردادی فردوس هیواد و راشد رحیم‌زی را به دفتر خود فراخوانده و در مورد تسریع جریان کار پروژه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۸:۴۰
Background image

وزیر وزارت فواید عامه با سفیر ترکمنستان در کابل دیدار نمود

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر وزارت فواید عامه ا.ا.ا، با محترم خواجه عوضوف سفیر ترکمنستان مقیم کابل در دفتر کارش دیدار نمود و دو طرف در مورد همکاری‌های مشترک اقتصادی، تجارتی و. . .

BACK TO NEWS