کار اعمار و ساختمان سرک از مزار شریف الی مرکز قریه بابه قج قار ولسوالی نهری شاهی ولایت بلخ جریان دارد

Anonymous (not verified)
چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۱ - ۱۳:۸
کار اعمار و ساختمان سرک از مزار شریف الی مرکز قریه بابه قج قار ولسوالی نهری شاهی ولایت بلخ جریان دارد

این سرک دارای دو بخش می باشد، بیشتر از 14 کیلومتر طول دارد بخش اول از سرک عمومی مزار شبرغان الی قریه کمپیرک و بخش دوم از بازار لنگر خانه آغاز الی سرک عمومی مزار شریف شبرغان امتداد می یابد، به قیمت بیشتر از 148 میلیون افغانی با یک شرکت ساختمانی خصوصی قرارداد گردیده و تا کنون ۵۵ فیصد پیشرفت کاری دارد.
این پروژه دارای اهمیت فراوان اقتصادی و اجتماعی بوده که با تکمیل شدن کار سرک مذکور سهولت های اجتماعی برای باشندگان محل بوجود میاید و دسترسی آنان را به مراکز صحی و تجارتی آسانتر می سازد.
در جریان کار ساختمان سرک متذکره برای باشندگان مسیر سرک به صورت مستقیم و غیر مستقیم 1196 روز کاری ایجاد شده است و با تکمیل شدن آن 797 تن بشکل مستقیم از آن مستفید می شوند.
وزارت فوایدعامه – کابل

3 months 1 week ago

.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۸:۵۶
Background image

وزیر فواید عامه با شماری از نماینده گان شرکت‌های ساختمانی ترکیه دیدار نمود

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در حالى‌ که شماری از رؤسای این وزارت حضور داشتند، با محترم بولنت بیلگی، نماینده شرکت‌های ساختمانی ترکیه (MVG)، در دفتر کاری‌اش. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۹ - ۱۲:۲۱
Background image

کار اعمار ۱۸ کیلومتر سرک ولسوالی کشنده ولایت بلخ به ارزش ۴۵۰ میلیون افغانی آغاز شد

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار دیزاین و اعمار ۱۸ کیلومتر سرک ولسوالی کشنده ولایت بلخ به ارزش ۴۵۰ میلیون افغانی با حضور داشت محترم الحاج مولوی عبد الکریم فاتح معین تخنیکی وزارت فواید. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۸ - ۹:۱۱
Background image

کار اعمار لات اول ۳۰ کیلومتر سرک سرپل – فاریاب به ارزش بیش از یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون افغانی آغاز شد

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار اعمار لات اول ۳۰ کیلومتر سرک سرپل – فاریاب به ارزش بیش از ۱ میلیارد و ۲۵۰ میلیون افغانی در حضور داشت محترم الحاج مولوی عبدالکریم فاتح معین تخنکی وزارت. . .

BACK TO NEWS