کار ترمیم ۱۰ کیلومتر سرک در ولایت غزنی آغاز گردید

ashraf_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۴/۱۴ - ۱۱:۳۳
کار ترمیم ۱۰ کیلومتر سرک در ولایت غزنی آغاز گردید

کار ترمیم ۱۰ کیلومتر سرک میان ولسوالی مُقر و و لسوالی ناوه ولایت غزنی از سوی ریاست فوایدعامه آن ولایت، توسط پرسونل تخنیکی و ماشینری آنریاست و با همکاری مردم آغاز ګردید.

در مراسم آغاز این سرک، مسوولان ریاست فوایدعامه غزنی گفتند: برعلاوه این سرک شماری از سرک های دیگر نیز از سوی ریاست ترمیم گردیده است.

 با ترمیم این سرک مشکلات ترانسپورتی باشندگان ولسوالی های مُقر و ناوه نسبت به گذشته حل خواهد شد.

دفتر مطبوعاتی وزارت فوایدعامه

10 hours 20 minutes ago

.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۱۵:۱
Background image

کار اعمار ۳۰ کیلومتر سرک هرات – چشت شریف جریان دارد

سرک هرات – چشت شریف ۳۰ کیلومتر طول و ۱۲.۵ متر عرض دارد، ازجمله ۱۲.۵ متر عرض سرک ۷.۳۰ متر آن آسفالت و ۵ متر شانه های سرک می باشد که هر طرف ۲.۵ متر است که یک متر از شانه های سرک نیز به. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۱۱:۸
Background image

در یک هفته گذشته از طریق خط آهن ( ۸۰۲۵۲) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در یک هفته گذشته از تاریخ (  ۲۴اسد الی ۳۰ اسد سال ۱۴۰۴ هـ.ش.)  از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان (  ۸۰۲۵۲) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان (. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۱۳:۳۷
Background image

کار اسفالت طبقه سوم بخش سوم شاهراه کابل – کندهار در مربوطات ولایت میدان وردک جریان دارد

بخش سوم شاهراه کابل – کندهار ۱۷.۶ کیلومتر طول دارد که از بازار ولسوالی سیدآباد آغاز تا منطقه زرنی این ولسوالی می‌رسد، کار بازسازی طبقات سب‌بیس، بیس‌کورس، ATB، بیندرکورس این بخش در سال. . .

BACK TO NEWS