کار دو پروژه به ارزش ۱۳.۳ میلیون افغانی در ولایت لغمان تکمیل گردید

kalim_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۳:۲۴
په لغمان ولایت کې د دوو پروژو چارې د ۱۳.۳ میلیونه افغانیو په ارزښت بشپړې شوې

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار دو پروژه به ارزش ۱۳.۳ میلیون افغانی در ولایت لغمان تکمیل و طی مراسمی با حضور داشت محترم الحاج قاری بختیار معاذ والی لغمان، مولوی همایون احمدی رئیس فواید عامه این ولایت، شماری از مسئولین محلی، علمای دین و متنفذین قومی به بهره‌ برداری سپرده شد.

کار ترمیم بخش‌ های تخریب ‌شده ۴۷ کیلومتر شاهراه کابل – جلال‌آباد، از سوی وزارت فواید عامه با سکتور خصوصی به ارزش ۱۰ میلیون افغانی قرارداد شده بود که در امتداد آن کار ترمیم شماری از پلچک ‌ها، جویچه‌های کنار سرک و دیوارهای استنادی نیز شامل بود، اکنون کار این پروژه ترمیماتی تکمیل شده است.

همچنان، کار اعمار بخش‌ های باقی‌مانده پل کندی - شیخان در ولسوالی الینگار این ولایت تکمیل شده است، که ۳.۳ میلیون افغانی آن از بودجه وزارت فوایدعامه و مصارف باقیمانده آن به حمایت مالی مردم محل تمویل گردیده است، که اکنون کار این پروژه تکمیل شده است.

با تکمیل شدن کار این پروژه‌ها مشکلات رفت و آمد هموطنان عزیز نسبت به گذشته حل شده و در انتقال اموال تجارتی و محصولات زراعتی در مسیرهای متذکره سهولت های بیشتر فراهم شده است.

5 months 1 week ago

.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۸ - ۱۱:۴۱
Background image

در ماه جدی از طریق خطوط آهن ( ۶۹۹۸۲۰) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

از آغاز الی ختم ماه جدی سال ۱۴۰۴هـ.ش. از طریق خطوط آهن وزارت فواید عامه افغانستان ( ۶۹۹۸۲۰) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ( ۴۶۶۳۲۸) تُن، بندر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۸:۵۷
Background image

کار اعمار سرک والسوالی اله سای ولایت کاپیسا به ارزش بیش از ۶۴۹ میلیون افغانی آغاز شد

کار اعمار و ساختمان سرک ولسوالی اله سای ولایت کاپیسا با ازش ۶۴۹ میلیون و ۶۸۲ هزارافغانی از سوی وزارت فواید عامه ا.ا‌.ا با حضور محترم قاری احسان الله بریال والی کاپیسا، محترم مولوی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۸:۵۴
Background image

تبدیلی و معرفی دو تن از رئیسان در وزارت فواید عامه

براساس پیشنهاد رهبری وزارت فوایدعامه ا.ا.ا و حکم شماره(۵۵۲۹)مورخ(۱۴۴۷/۷/۲۷)مقام عالی ریاست الوزرا، محترم انجنیر عبدالطیف صاحبزاده، رئیس پیشین نظارت و ارزیابی این وزارت به حیث رئیس حفظ و. . .

BACK TO NEWS