کار ساختمان یک پایه پل در ولایت غزنی ادامه دارد

Anonymous (not verified)
یکشنبه ۱۴۰۰/۳/۲ - ۱۲:۱۱
کار ساختمان یک پایه پل در ولایت غزنی ادامه دارد

 

این پل آهن کانکریتی با ۱۰ متر طول همرای سرک اتصالی جغلی آن به طول ۲۹۰ متر در کوت خانه پایین، قریه المتو ولسوالی جاغوری ولایت غزنی موقعیت دارد.

 

پروژه متذکره به قیمت بیشتر از ۷ میلیون افغانی با شورای انکشافی قریه قرارداد گردیده و با ۱۰ فیصد پیشرفت فزیکی،کار آن ادامه دارد.

 

هزینه این پروژه از جانب دولت افغانستان تمویل و از طریق برنامه ملی راه سازی روستایی این وزارت تطبیق میگردد که برای تکمیلی پل متذکره ۵۲۸۱ روزهای کاری ایجاد میشود.

 

با تکمیل شدن کار ساختمانی این پل مشکلات باشنده گان ولسوالی جاغوری ، قریه المتو و اطراف سرک حل میشود وآنان میتوانند با سهولت به مرکز رفت و آمد نمایند.

 

دفتر مطبوعاتی وز

1 day 13 hours ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۴ - ۱۳:۴۸
Background image

در ماه اسد از طریق خطوط آهن (۴۱۳۲۵۳) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

از آغاز تا ختم ماه اسد سال ۱۴۰۴هـ.ش. از طریق خطوط آهن وزارت فواید عامه افغانستان (۴۱۳۲۵۳) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان (۲۵۹۶۹۷) تُن، بندر آقینه (۴. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۱۵:۱
Background image

کار اعمار ۳۰ کیلومتر سرک هرات – چشت شریف جریان دارد

سرک هرات – چشت شریف ۳۰ کیلومتر طول و ۱۲.۵ متر عرض دارد، ازجمله ۱۲.۵ متر عرض سرک ۷.۳۰ متر آن آسفالت و ۵ متر شانه های سرک می باشد که هر طرف ۲.۵ متر است که یک متر از شانه های سرک نیز به. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۱۱:۸
Background image

در یک هفته گذشته از طریق خط آهن ( ۸۰۲۵۲) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در یک هفته گذشته از تاریخ (  ۲۴اسد الی ۳۰ اسد سال ۱۴۰۴ هـ.ش.)  از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان (  ۸۰۲۵۲) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان (. . .

BACK TO NEWS