یک پایه پل کیبلی در منطقه باسول ولسوالی مومندره ولایت ننگرهار ساخته می شود

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۳/۱۶ - ۱۴:۴
یک پایه پل کیبلی در منطقه باسول ولسوالی مومندره ولایت ننگرهار ساخته می شود

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی سرپرست وزارت فواید عامه، محترم الحاج ملا محمد نعیم اخند ‌والی ننگرهار، محترم الحاج ملا لعل محمد آخند نماینده خاص مقام عالی ریاست الوزرا، مولوی احمد احمدی رئیس ریاست فوایدعامه این ولایت، انجنیر ذبیح‌الله نادری رئیس کنترول و کیفیت، تیم تخنیکي وزارت و شماری از مسئولین محلی از ساحه غرق شدن قایق در دریایی منطقه باسول ولسوالی مومندره اين ولایت روز گذشته بازدید نمودند. در این سفر سرپرست وزارت فواید عامه به تیم تخنیکی وزارت هدایت داد؛ تا بعد از سروی و براورد در قسمت ساخت یک پل کیبلی اقدام نموده و مشکلات رفت و آمد مردم را حل نمایند تا از وقوع این نوع حوادث جلوگیری شود. قابل یاد آوری است،‌ که هفته قبل یک قایق در ساحه باسول ولسوالی مومندره در دریا غرق شد که در این حادثه شماری از هموطنان عزیز ما به شهادت رسیدند، این پل کیبلی با توافق بزرگان قومی و اهالی منطقه باسول از سوی وزارت فوایدعامه برای رفت و آمد هموطنان عزیز ساخته می شود که با ساخت این پل چندین قریه به شاهراه جلال آباد – تورخم وصل می شوند. همچنان در این سفر سرپرست وزارت فواید عامه و هیئت همراه شان از پل ژیری نیز بازدید نمودند.

2 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۲:۷
Background image

کار ترمیم و سیلینگ کاری شاهراه کندوز – تخار به ارزش ۳ میلیون افغانی آغاز شد

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا کارترمیم و سیلینگ کاری شاهراه کندوز – تخار به ارزش ۳ میلیون افغانی با حضور داشت محترم الحاج ملا عبدالخالق حقمل رئیس فواید عامه ولایت کندوز، ، مسئولان محلی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۳:۴۶
Background image

کار ترمیم پل ثوری در ولایت فاریاب به ارزش بیش از ۳.۷ میلیون افغانی آغاز شد

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار ترمیم پل تخریب شده ثوری ولسوالی قیصار ولایت فاریاب مربوط مسیر بادغیس – میمنه با حضور داشت محترم الحاج مولوی حمیدالله دانش رئیس فواید عامه این ولایت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۴:۱۱
Background image

در هفته گذشته از طریق خط آهن (۱۳۶۲۲۷) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۲ الی ۸ عقرب، سال ۱۴۰۴ هـ.ش.) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان (۱۳۶۲۲۷) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان (۹۷۶۳۷) تُن. . .

BACK TO NEWS