کار اعمار و ساختمان یک پایه پل در ولایت تخار تکمیل و آماده بهره برداری است

Anonymous (not verified)
شنبه ۱۴۰۰/۳/۲۲ - ۱۴:۱۰
کار اعمار و ساختمان یک پایه پل در ولایت تخار تکمیل و آماده بهره برداری است

این پل آهن کانکریتی گادری با ۷۲ متر طول به شمول ۳۸۰ متر سرک اتصالی جغلی آن در قریه اسفنج ولسوالی چال ولایت تخار موقعیت دارد؛ کار های ساختمانی آن صد فیصد تکمیل و آماده بهره برداری است.

کار اعمار و ساختمان این پل قبلاً میان وزارت فواید عامه و یک شرکت ساختمانی خصوصی قرار داد شده بود که از بودجه حکومت افغانستان تمویل و توسط وزارت فواید عامه تطبیق شده است.

در جریان اعمار این پروژه به تعداد ۵۱۷۹۲ روز کاری ایجاد شده بود، با تکمیل شدن کار اعمار این پل در ولایت تخار زمینه رفت آمد میان قریه های سنگ سفید، یکه پسته، اسپنج، دهنه، ماندره، خاک دره، قلعه میر سولان و بازارک را نسبت به گذشته سهل ساخته است.

همچنان زمینه دسترسی باشندگان ولسوالی های گذرگاه نور، فرنگ و خوست ولایت بغلان را در چهار فصل به ولایت تخار مهیا نموده است که به تعداد ۸۰۰۰۰ نفر به گونه ای غیر مستقیم از این پل نیز مستفید می شوند.

قابل ذکر است، قبل از اعمار این پل بالای دریا، پل های چوبی موقتی در چندین موقعیت وجود داشت که در فصل آبخیزی از بین میرفت و عبور مرور باشندگان دو طرف دریا را برای چندین ماه نا ممکن می ساخت، با ساخت پل متذکره مشکلات گذشته نیز رفع گردیده است.

5 months 3 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۱۴:۳۵
Background image

تکمیل و بهره‌برداری ساختمان تعمیر اداری ریاست فواید عامه ولایت زابل

کار اعمار و ساختمان تعمیر اداری ریاست فواید عامه ولایت زابل از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، با هزینه‌ی حدود ۱۸.۳ میلیون افغانی تکمیل گردید، و با حضور محترم الحاج ملا شیرمحمد شریف، والی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - ۱۵:۱۱
Background image

بازدید وزیر محترم فواید عامه از پروژه‌های سرک ‌سازی در ولایت کاپیسا

محترم الحاج ملا محمدعیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در جریان سفر کاری خویش به ولایت کاپیسا، از جریان کاری پروژه‌های سرک‌های اتصالی ولسوالی‌های تگاب و اله‌سای بازدید به‌عمل آورد.

در. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - ۸:۴۹
Background image

بازدید وزیر محترم فوایدعامه ازجریان کار پروژه لین دوم سرک بگرام- جبل السراج

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه، ا.ا.ا در سفرکاری خود به ولایت پروان، دیروزجمعه از جریان کار پروژه سرک لین دوم بگرام - جبل السراج درحالی بازدید نمود که محترم مولوی عزت. . .

BACK TO NEWS