معین حفظ و مراقبت سرکها با معاون تجارتی اتاق تجارت و سرمایه گذاری افغانستان دیدار نمود

Anonymous (not verified)
شنبه ۱۴۰۰/۱۲/۲۱ - ۱۱:۸
معین حفظ و مراقبت سرکها با معاون تجارتی اتاق تجارت و سرمایه گذاری افغانستان دیدار نمود

الحاج ملا عبدالجبار معاون، معین حفظ و مراقبت سرکهای وزارت فوایدعامه با الحاج خیرالدین مایل معاون تجارتی اتاق تجارت و سرمایه گذاری افغانستان در حالیکه شماری از تاجران حضور داشتند، در دفتر کارش دیدار و گفتگو نمود.

در این دیدار، طرفین روی انتقال اموال تجارتی از بنادر افغانستان، انتقال اموال صادراتی تجار افغان با وسایط‌ی که بار را به افغانستان وارد می نمایند، معیاری سازی وسایط که دبل کاری شده، تطبیق مقرره کنترول وزن و ابعاد وسایط نقلیه باربری بلند تناژ و حل مشکلات فعلی تجار ملی بحث و تبادل نظر نمودند.

معین حفظ و مراقبت سرکها در این دیدار گفت، سرکها با هزینه هنگفت اعمار و ساختمان شده است و این سرمایه متعلق به مردم افغانستان است، با پیروزی ا.ا.ا، امنیت در سراسر کشور تأمین شده است و هیچ نوع پول اضافی از تجار ملی گرفته نمی شود.

وی افزود: ما تلاش می‌نمایم تا از یکطرف سرکهای تخریب شده را ترمیم کرده و از طرف دیگر این وزارت به منظور جلوگیری از تخریب سرکها جهت کنترول وزن و معیاری سازی آن، ترازو ها در اکثر نقاط کشور نصب کرده است.

در اخیر جلسه، طرفین بر هماهنگی و همکاری بیشتر تاکید نمودند.

9 months 3 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۳:۴۶
Background image

وزیر فواید عامه از جریان کار پروژه سرک فراه–فراه‌رود بازدید کرد و بر تسریع و کیفیت کار این پروژه تأکید نمود

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ‌ا‌.ا.ا  و هیئت همراه‌ اش در جریان سفر کاری خود به زون جنوب‌غرب کشور، از جریان تطبیق پروژه بازسازی اساسی سرک فراه فراه‌ رود در ولایت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۸:۳۲
Background image

وزیر فواید عامه از جریان کار ترمیم و بازسازی شاهراه کندهار– هلمند و اعمار سرک گرشک–موسی‌قلعه بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه‌ا.ا.ا، در جریان سفر کاری خود به زون جنوب‌غرب کشور که شماری از رؤسا و انجنیران تخنیکی نیز وی را همراهی مینمودند، از جریان تطبیق پروژه‌های. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۵:۳۸
Background image

وزیر فواید عامه در سفر خود به زون جنوب‌غرب از جریان کار شماری از پروژه‌ها بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فوایدعامه ا.ا.ا، در جریان سفر کاری خویش به زون جنوب‌غرب کشور، که شماری از رؤسا و انجنیران تخنیکی نیز وی را همراهی می‌کردند، از جریان تطبیق شماری از. . .

BACK TO NEWS