بازدید وزیر محترم فوایدعامه ازجریان کار پروژه لین دوم سرک بگرام- جبل السراج

kalim_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - ۸:۴۹
د ټولګټو وزارت محترم وزیر د بګرام – جبل السراج له دویم لین سړک څخه لیدنه وکړه

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه، ا.ا.ا در سفرکاری خود به ولایت پروان، دیروزجمعه از جریان کار پروژه سرک لین دوم بگرام - جبل السراج درحالی بازدید نمود که محترم مولوی عزت الله عارف، رئیس فواید عامه این ولایت نیز حضورداشت.

وزیرفوایدعامه درین سفر با مسوولین شرکت قراردادی و تیم های تطبیق کننده این پروژه دیدار نموده و در مورد سرعت بخشیدن روند کار، کیفیت بهتر کار و تکمیل پروژه الی میعاد زمانی تعیین شده هدایات لازم داد و نیز به رئیس فواید عامه و تیم های تخنیکی وظیفه سپرد که پروژه متذکره را بگونه دوامدار نظارت نمایند.

این پروژه شامل بخش های ناتکمیل این مسیر میشود که کار اعمار وساختمان آن از گذشت باقی مانده بود و باعث مشکلات رفت و آمد مردم میگردید که اکنون از سوی وزارت فواید عامه به ارزش۳۴۲ میلیون افغانی با شرکت قراردادی قبلی، دوباره قرارداد گردیده است.

سرک لین دوم بگرام-جبل السراج، از دوراهی ولسوالی بگرام ولایت پروان آغاز و تا  ولسوالی جبل السراج این ولایت امتداد میابد که حدود۲۵.۶ کیلومترطول و ۱۰.۲ متر عرض دارد و دراتصال ولایات مرکزی با شمالی و انتقال اموال تجارتی نقش مهم و اساسی را ایفا میکند.

5 months 3 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - ۸:۴۹
Background image

بازدید وزیر محترم فوایدعامه ازجریان کار پروژه لین دوم سرک بگرام- جبل السراج

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه، ا.ا.ا در سفرکاری خود به ولایت پروان، دیروزجمعه از جریان کار پروژه سرک لین دوم بگرام - جبل السراج درحالی بازدید نمود که محترم مولوی عزت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ - ۱۱:۹
Background image

کار اعمار اساسی سرک خاص ارزگان – ترینکوت به طول ٢٥ کیلومتر به ارزش بیش از ۶۰۱.۶ میلیون افغانی آغاز شد

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، کار اعمار اساسی سرک خاص ارزگان – ترینکوت به طول ٢٥ کیلومتر به ارزش بیش از ۶۰۱.۶ میلیون افغانی، با حضور داشت  محترم الحاج مولوی باری‌گل طالب معاون والی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۹:۱۵
Background image

کار اعمار اساسی سرک ولسوالی دهنه‌غوری ولایت بغلان به ارزش بیش از۳۸۹.۴ میلیون افغانی آغاز شد

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار اعمار اساسی (آسفالت) سرک ولسوالی دهنه‌غوری ولایت بغلان به طول ۱۷.۶ کیلومتر، به ارزش  بیش از ۳۸۹.۴ میلیون افغانی با حضورداشت محترم الحاج عبدالرحمن حقانی. . .

BACK TO NEWS