در ماه حوت از طریق خطوط آهن۷۲۹۲۶۱ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

kalim_admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۳:۴
در ماه حوت از طریق خطوط آهن۷۲۹۲۶۱ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

از آغاز الی ختم ماه حوت سال ۱۴۰۴هـ.ش. از طریق خطوط آهن وزارت فواید عامه افغانستان ۷۲۹۲۶۱متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان۴۹۰۸۳۱ تُن، بندر آقینه ۷۰۸۰۸تُن، بندر تورغندی ۸۶۴۷۴ تُن و خواف – هرات ۸۱۱۴۸ تُن؛ مجموعاً ۷۲۹۲۶۱ متریک تُن که شامل اموال نفتی، غیر نفتی و سایر مواد می‌شود، به کشور وارد و صادر شده است.

در مجموع انتقالات که یک بخش آن صادرات می باشد، که در ماه  حوت ۳۶٣۳ تُن اموال تجارتی صادر شده که مقدار زیاد آن میوه خشک ،سنگ معدنی وجوس آب انار است.

هر چه میزان انتقالات و صادرات از طریق خط آهن افزایش می یابد، فرصت های شغلی بیشتری فراهم می شود، عواید ملی افزایش می یابد و راه به سوی ثبات اقتصادی، ترقی و خود اتکایی باز می شود.

وزارت فواید عامه ا.ا.ا سعی می‌ورزد تا شرایط مناسبی را برای انتقالات و سهولت ‌های بهتری را برای تجاران فراهم نماید.

10 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۸:۱۸
Background image

تأکید وزارت فواید عامه بر تسریع کار پروژه ترمیم سرک غزنی–شرنه

محترم الحاج معاون ملا عبدالجبار، معین حفظ و مراقبت سرک‌های وزارت فواید عامه ا.ا.ا،مسوول شرکت قراردادی فردوس هیواد و راشد رحیم‌زی را به دفتر خود فراخوانده و در مورد تسریع جریان کار پروژه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۸:۴۰
Background image

وزیر وزارت فواید عامه با سفیر ترکمنستان در کابل دیدار نمود

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر وزارت فواید عامه ا.ا.ا، با محترم خواجه عوضوف سفیر ترکمنستان مقیم کابل در دفتر کارش دیدار نمود و دو طرف در مورد همکاری‌های مشترک اقتصادی، تجارتی و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۶ - ۱۴:۲۵
Background image

پروژه ترمیم شاهراه غزنی - شرنه از سوی وزارت فوایدعامه جریان دارد

پروژه ترمیم شاهراه غزنی - شرنه به طول ۴۵ کیلومتر از سوی وزارت فوایدعامه ا.ا.ا به ارزش بیش از ۱۴۵ میلیون افغانی با سکتور خصوصی قرداد شده است و درحال حاضر کار آن با سرعت جریان دارد.

این. . .

BACK TO NEWS