کار ساختمان بخش دوم سرک چغچران- گردندیوال ۷۲ فیصد پیشرفت کاری دارد

mopw_admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۲۹ - ۱۳:۱۳
کار ساختمان بخش دوم سرک چغچران- گردندیوال ۷۲ فیصد پیشرفت کاری دارد

کار ساختمان بخش دوم سرک چغچران- گردندیوال ۷۲ فیصد پیشرفت کاری دارد

۲۹ قوس ۱۳۹۹

بخش دوم سرک چغچران –گردندیوال در ولایت میدان وردک، ۶۰ کیلومتر طول و ۱۱ متر عرض دارد که به قیمت بیشتر از ۴ میلیارد افغانی با یک شرکت ساختمانی خصوصی قرار داد گردیده و تا کنون ۷۲ فیصد پیشرفت کاری دارد که از سوی حکومت افغانستان تمویل می گردد.

پروژه متذکره قسمتی ازسرک دهلیز شرق و غرب بوده که ولایات مرکزی کشور را با همدیگر ارتباط داده به سرک حلقوی افغانستان وصل میسازد، ولایت های میدان وردک، بامیان، دایکندی، غور و هرات بطور مستقیم و غیر مستقیم از آن مستفید می شوند.

با تکمیل شدن کار این سرک، اتصال منطقوی، تسهیل در سیستم ترانسپورت مسافربری میان شرق و غرب و کاهش زمان سفر بین مرکز و ولایات غربی کشور فراهم می گردد.

قابل ذکر است که عکس ها ازجریان کار پروژه در فصل تابستان می باشد.

وزارت فوایدعامه – کابل

7 months ago

.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۱:۴۲
Background image

در هفته گذشته از طریق خط آهن وزارت فواید عامه۱۶۹۵۶۵ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۲۲  الی  ۲۸حوت، سال ۱۴۰۴ هـ.ش.) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان ۱۶۹۵۶۵  متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ۱۰۸۰۸۶ تُن. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۱۲:۲۴
Background image

کار بازسازی طبقه دوم ۶۱.۲ کیلومتر سرک فراه – فراه‌رود جریان دارد

از سوی وزارت فواید ا.ا.ا، کار اسفالت طبقه دوم ۶۱.۲ کیلومتر سرک فراه – فراه ‌رود به ارزش بیش از ۳۹۵ میلیون افغانی در ولایت فراه جریان دارد.

این سرک از منطقه ریگی ولایت فراه آغاز شده و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۹:۱۳
Background image

وزیر فواید عامه به ولایت لوگر سفر کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه، امروز شنبه در سومین روز عید به ولایت لوگر سفر کرده و از جریان کارهای ساختمانی شماری از پروژه‌ها بازدید به‌عمل آورد.

وی در جریان این سفر. . .

BACK TO NEWS