آغاز دوباره کار بازسازی بخش های باقیمانده شاهراه کابل–کندهار و بازدید سرپرست وزارت فوایدعامه از این شاهراه

kalim_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۲ - ۱۳:۴۹
د کابل – کندهار لویې لارې د پاتې برخو د کار بیا پیلېدل او د یادې لویې لارې څخه د ټولګټو وزارت د سرپرست وزیر ليدنه

محترم الحاج ملامحمدعیسی ثانی سرپرست وزارت فوایدعامه در جریان سفرکاری شان به ولایت کندهار از جریان کار بخش های مختلف شاهراه کابل – کندهار بازدید به عمل آورد.

وزارت فوایدعامه ا.ا.ا کار متباقی شاهراه کابل – کندهار را دوباره آغاز نموده است و اکنون کار آن در بخش های مختلف عملاً جریان دارد.

سرپرست وزارت فوایدعامه در جریان سفر شان ضمن بازدید از شاهراه کابل – کندهار، با مسؤلین شرکت های قراردادی، تیم های تخنیکی مؤظف و انجنیران مسلکی نیز دیدار نمود و به مسؤلین تمام بخش های این شاهراه در مورد سرعت کار، کیفیت بهتر و تکمیل کار در وقت معین آن هدایات لازم داده  و افزود که‌ شولدرهای بخش های تکمیل شده را به شکل اساسی اعمار  نمایند.

همچنان، مسؤلین شرکت های قراردادی و تیم های تخنیکی به سرپرست وزارت فوایدعامه اطمینان دادند که با تمام توان تلاش می نمایند تا کار بازسازی این شاهراه را نظر به مشخصات تخنیکی و به وقت معین آن تکمیل نمایند.

قابل ذکر است، وزارت فوایدعامه کار بازسازی شاهراه کابل – کندهار را در بخش های مختلف آغاز نموده بود که در امتداد آن کار بازسازی شماری زیادی از پلچک ها و پل های بزرگ نیز شامل می باشند، اکنون کار آسفالت ریزی طبقه اول و دوم بیش از ۴۳۰ کیلومتر این شاهراه تکمیل شده است و از بعضی قسمت ها طبقه سوم آسفالت ریزی (قیر) آن نیز تکمیل شده است.

 

در عین حال وزارت فوایدعامه سال گذشته کار اعمار سرک لین دوم شاهراه کابل – غزنی را در دو بخش از طرف کابل آغاز نموده بود و در سال روان کار اعمار آن را از طرف غزنی به طرف ولایت میدان وردک نیز آغاز نموده است و به شدت جریان دارد.

5 months 1 week ago

.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۹:۲
Background image

کار اعمار و ساختمان یک بخش سرک قیصار–لامان به طول ۵۰ کیلومتر قرارداد گردید

کار اعمار و ساختمان یک بخش سرک قیصار – لامان به طول ۵۰ کیلومتر بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه ‌الله و مطابق پلان کاری وزارت فوایدعامه با یکی از شرکت های خصوصی ساختمانی و سرک‌سازی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۸ - ۱۱:۴۱
Background image

در ماه جدی از طریق خطوط آهن ( ۶۹۹۸۲۰) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

از آغاز الی ختم ماه جدی سال ۱۴۰۴هـ.ش. از طریق خطوط آهن وزارت فواید عامه افغانستان ( ۶۹۹۸۲۰) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ( ۴۶۶۳۲۸) تُن، بندر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۸:۵۷
Background image

کار اعمار سرک والسوالی اله سای ولایت کاپیسا به ارزش بیش از ۶۴۹ میلیون افغانی آغاز شد

کار اعمار و ساختمان سرک ولسوالی اله سای ولایت کاپیسا با ازش ۶۴۹ میلیون و ۶۸۲ هزارافغانی از سوی وزارت فواید عامه ا.ا‌.ا با حضور محترم قاری احسان الله بریال والی کاپیسا، محترم مولوی. . .

BACK TO NEWS