در دوهفته گذشته از طریق خط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان (۱۲۵۲۹۰) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۳/۱۷ - ۱۰:۲۳
در دوهفته گذشته از طریق خط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان (۱۲۵۲۹۰) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در دو هفته گذشته از تاریخ (۲۸ ثور ۱۴۰۳ هـ.ش. الی ۱۰ جوزا) از طریق خطوط آهن افغانستان (۱۲۵۲۹۰) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.
در این میان از طریق بندر حیرتان (۹۶۰۲۱) تُن، بندر آقینه (۱۵۶۹۵) تُن و بندر تورغندی (۱۳۵۷۴) تُن مجموعاً (۱۲۵۲۹۰) متریک تُن که شامل اموال نفتی، غیر نفتی و سایر مواد می‌شود، به کشور وارد و صادر شده است.
در مجموعه انتقالات یک بخش آن صادرات است، در دو هفته گذشته (۱۲۱۳۸) تُن اموال تجارتی صادر شده که مقدار زیاد آن میوه خشک، سنگ های معدنی و جوس آب آنار است.
هر چه میزان انتقالات و صادرات از طریق خط آهن افزایش می یابد، فرصت های شغلی بیشتری فراهم می شود، عواید ملی افزایش می یابد و راه به سوی ثبات اقتصادی، ترقی و خود اتکایی باز می شود.
تاجران عزيز! اگر می خواهید آموال تجاری خود را به شیوه مصؤن، ارزان و سریع از طریق خط آهن انتقال دهید، می توانید با مسئولین مربوطه معینیت خط آهن وزارت فواید عامه افغانستان در مرکز کابل و ولایات تماس بگیرید.
•    کابل: 0202320933
•    بلخ: 0792008090
•    هرات: 0793500545
•    فارياب: 0794050003
معینیت خط آهن وزارت فواید عامه افغانستان تلاش می نماید تا شرایط مناسبی را برای انتقالات و سهولت ‌های بیشتر را برای تجاران فراهم نماید.

1 year ago

.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۲:۱۸
Background image

وزیر محترم فواید عامه با معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی ایران دیدار کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی وزیر فوایدعامه ا.ا.ا با محترم سید عبدالله ارجایی، معاون برنامه‌ریزی و منابع وزارت راه و شهرسازی جمهوری اسلامی ایران در دفتر کاری خویش دیدار کرد. در این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۰:۴
Background image

کار آسفالت ریزی بخش چهارم لین دوم سرک کابل - غزنی به طول ۲۲.۳ کیلومتر آغاز شد

کار اعمار اساسی لات چهارم لین دوم سرک کابل – غزنی به طول ۲۲.۳کیلومتر میان وزارت فوایدعامه و سکتور خصوصی قرارداد شده بود که کار آسفالت طبقه اول آن تا کیلومتر ۸.۳ تکمیل و در حال حاضر. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۵:۱۸
Background image

پروژه نصب گاردریل‌ها در مسیر سرک ولسوالی شهرستان ولایت دایکندی آغاز شد

پروژه نصب گاردریل‌ها ( کتاره های حفاظتی) در کنار سرک از ساحه کهنه ده نیلی الی بازار بند برلان ولسوالی شهرستان ولایت دایکندی، به طول ۹۶۰متر و به ارزش ۵میلیون و ۹۲۰هزار افغانی، از سوی. . .

BACK TO NEWS