سرپرست وزارت فوایدعامه از شرکت ۷۷ ترکی بازدید نمود

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۱ - ۱۰:۵۳
سرپرست وزارت فوایدعامه از شرکت ۷۷ ترکی بازدید نمود

الحاج ملا محمدعیسیٰ ثانی سرپرست وزارت فوایدعامه، از شرکت۷۷ ساختمانی ترکی بازدید نمود و با مسؤلان آن شرکت دیدار و گفتگو کرد.

 در این دیدار نخست براق انسال معاون شرکت ساختمانی ۷۷ ترکی در افغانستان، در مورد پلان های اینده و پروژه های مختلف ساختمانی این شرکت معلومات همه جانبه ارائه نمود و افزود که در بخش ترمیم سرکها، پل ها و پلچک های تخریب شده در افغانستان اماده همکاری با وزارت فواید عامه میباشد.

سپس الحاج ملا محمد عیسیٰ ثانی سرپرست وزارت فوایدعامه، از فعالیت های شرکت ساختمانی ٧٧ ترکی در افغانستتان ابراز خورسندی کرد و خواهان همکاری بیشتر شرکت متذکره در بخش ترمیم و باز سازی سرک ها، پل ها وپلچک های تخریب گردید.

در اخیر جانین بر همکاری مشترک و دو جانبه تأ کید نمود.

7 months ago

.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۱:۴۲
Background image

در هفته گذشته از طریق خط آهن وزارت فواید عامه۱۶۹۵۶۵ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۲۲  الی  ۲۸حوت، سال ۱۴۰۴ هـ.ش.) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان ۱۶۹۵۶۵  متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ۱۰۸۰۸۶ تُن. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۱۲:۲۴
Background image

کار بازسازی طبقه دوم ۶۱.۲ کیلومتر سرک فراه – فراه‌رود جریان دارد

از سوی وزارت فواید ا.ا.ا، کار اسفالت طبقه دوم ۶۱.۲ کیلومتر سرک فراه – فراه ‌رود به ارزش بیش از ۳۹۵ میلیون افغانی در ولایت فراه جریان دارد.

این سرک از منطقه ریگی ولایت فراه آغاز شده و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۹:۱۳
Background image

وزیر فواید عامه به ولایت لوگر سفر کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه، امروز شنبه در سومین روز عید به ولایت لوگر سفر کرده و از جریان کارهای ساختمانی شماری از پروژه‌ها بازدید به‌عمل آورد.

وی در جریان این سفر. . .

BACK TO NEWS