شاهراه سمنگان – بلخ به روی ترافیک باز گردید

kalim_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۱:۳۴
د سمنګان – بلخ لویه لار د ترافیکو پرمخ پرانیستل شوه

شاهراه سمنگان – بلخ، که شب گذشته به‌ اثر زلزله و لغزش کوه در منطقه تنگی تاشقرغان به روی ترافیک مسدود گردیده بود، توسط ریاست فواید عامه ولایت سمنگان و به همکاری پرسونل وزارت دفاع ملی دوباره به روی ترافیک باز گردید.

قابل یادآوریست، که شب گذشته حوالی ساعت ۱ شب زلزله رخ داده بود و همزمان با وقوع حادثه (ساعت ۱:۳۰) پرسونل ریاست فواید عامه ولایت سمنگان به ‌منظور بازگشایی مسیر متذکره به ساحات صیاد و تنگی تاشقرغان ولایت سمنگان رسیده بودند و با همکاری وزارت دفاع ملی این مسیر را دوباره به روی ترافیک باز نمودند.

وزارت فواید عامه همواره تلاش می نماید تا شاهراه‌ ها و سرک ها را برای رفت ‌وآمد هموطنان باز نگهدارد.

11 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۴:۱۶
Background image

وزیر محترم فوایدعامه از جریان کار اعمار لین دوم شاهراه کابل-جلال‌آباد بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در حالیکه وی را یک تیم تخنیکی همراهی می نمود، از جریان کار اعمار بخش ۳۲ کیلومتر لین دوم شاهراه کابل-جلال آباد از طرف کابل که اکنون. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۰:۲۷
Background image

پروژه ترمیم پل چغه و پل آقتاش در ولایت کندز به ارزش بیش از ۱۲میلیون افغانی جریان دارد

پروژه ترمیم پل چغه بالای دریای بنگی به طول ۸۴متر و عرض ۱۰متر و ترمیم پل آقتاش به  طول ۱۰۰متر و عرض ۸.۴متر در ولایت کندز، به ارزش ۱۲میلیون و ۵۰ هزار افغانی از سوی وزارت فواید عامه با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۳:۵۹
Background image

پروژه اعمار لات سوم سرک حلقوی قیصار – لامان به طول ۵۰ کیلومتر به ارزش بیش از ۴.۶میلیارد افغانی جریان دارد

پروژه اعمار لات سوم سرک حلقوی قیصار – لامان در ولایت بادغیس به طول ۵۰کیلومتر و عرض ۱۲متر، به ارزش ۴میلیارد و ۶۵۲ میلیون و ۵۳۶هزار افغانی از سوی وزارت فوایدعامه ا.ا.ا با سکتور خصوصی. . .

BACK TO NEWS