قرارداد بازسازی اساسی ۱۵ کیلومتر شاهراه سالنگ در مربوطات سالنگ جنوبی به ارزش بیش از ۱.۲ میلیارد افغانی به امضا رسید

kalim_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۱:۲۸
د سالنګ لویې لارې اړوند سویلي سالنګ د ۱۵ کیلومتره برخې د اساسي بیارغونې قرارداد د څه باندې ۱.۲ میلیارده افغانیو په ارزښت لاسلیک شو

وزارت فواید عامه ا.ا.ا به ادامه بازسازی اساسی شاهراه سالنگ، قرارداد بازسازی ۱۵ کیلومتر سرک از این شاهراه مهم و ترانزیتی کشور را در مربوطات سالنگ جنوبی به ارزش تخمینی ۱میلیارد و ۲۵۲ میلیون و ۷۸۳ هزار و ۱۲۶ افغانی با شرکت ساختمانی وسرکسازی مبارزبرکت‌زی امضاء نموده که کار عملی آن بزودی آغاز خواهد شد.

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی وزیر فوایدعامه در جریان امضای این قرارداد به مسوولین شرکت قراردادی و تیم های تخنیکی گفت: شاهراه سالنگ ها از جمله شاه‌رگ های مهم اقتصادی افغانستان است و در قسمت تطبیق بهتر و به موقع این پروژه سعی و تلاش نمایند تا پروژه یاد شده مطابق معیار ها و مشخصات تخنیکی تکمیل گردد.

این بخش شاهراه از ساحه اولنگ آغاز شده و بطرف جبل‌السراج به طول ۱۵ کیلومتر  و عرض ۱۲ متر  امتداد می یابد که به شکل آسفالت (قیرریزی) بازسازی اساسی میگردد.

در امتداد این بخش پروژه ساخت ۵ پایه پلچک جدید، عریض سازی ۳۳ پایه پلچک و ساخت ۶۰۰متر جویچه به یک طرف سرک نیز شامل میشود.

قابل ذکر است، سالنگ جنوبی از ساحه تونل الی اولنگ به شکل کانکریتی شامل پلان است که قسمت زیاد آن تکمیل شده و کار متباقی آن جریان دارد و از ساحه اولنگ الی جبل السراج قیرریزی ( آسفالت) می شود.

وزارت فواید ا‌.ا.ا عامه کار بازسازی اساسی شاهراه سالنگ را  در سه بخش سالنگ جنوبی، سالنگ شمالی و بخش خنجان الی دوشی آغاز نموده بود که تاکنون به شمول تونل، گالری ها  و قسمت های آسیب پذیر آن در سه طبقه کانکریت به شکل اساسی بازسازی شده اند.

شاهراه سالنگ ها یکی از مهم ‌ترین شاهراه‌های ترانسپورتی و ترانزیتی کشور است که ولایات شمال را به پایتخت افغانستان وصل می‌سازد و نقش مهمی در رفت وآمد مردم، انتقال اموال تجارتی و محصولات زراعتی دارد.

11 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۰:۵۷
Background image

وزیر فواید عامه از بخش‌های بازسازی‌شده سرک ارملک–لامان در ساحه کوتل سبزک بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در ادامه سفر کاری خود به ولایت هرات، از بخش‌های بازسازی‌شده سرک ارملک–لامان در ساحه کوتل سبزک درحالیکه محترم قاری مولوی محمدیونس. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۹:۲۲
Background image

وزیر محترم فواید عامه از جریان کار توسعه و تأسیسات جدید ایستگاه خط آهن بندر تورغندی دیدار نمود

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا در حالیکه وی را یک تیم تخنیکی همراهی می نمود، در جریان سفر کاری خویش به ولایت هرات، از جریان کار توسعه و تأسیسات جدید ایستگاه خط. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۹ - ۱۳:۵۶
Background image

کار اعمار سرک چک – دایمیرداد به طول ۶۰ کیلومتر در ولایت میدان وردگ جریان دارد

وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار اعمار سرک چک – دایمیرداد ولایت میدان وردگ را به ارزش ۲ میلیارد و ۴۰ میلیون افغاني با دو شرکت خصوصی قرارداد نموده بود که اکنون علاوه بر کار دیزاین آن کار اعمار. . .

BACK TO NEWS