کارترمیم وداغگیری قسمت های تخریب شده ۴۶.۳ کیلومتر سرک عمومی مزارشریف -درصوف جریان دارد

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۰ - ۱۵:۳۱
کارترمیم وداغگیری قسمت های تخریب شده ۴۶.۳ کیلومتر سرک عمومی مزارشریف -درصوف جریان دارد

کار ترمیم وداغگیری قسمت های تخریب شدهی مسیر عمومی مزارشریف – دره صوف و باز سازی ۱۰۰ متر دیوار استنادی و دو پایه پلچک از سوی وزارت فواید عامه با حضور داشت معاون والی بلخ، رئیس فوایدعامه آن ولایت و شماری از مسولان محلی آغاز  و اکنون جریان دارد.

این سرک ۴۶.۳ کیلومتر طول دارد کار ترمیم و داغگیری آن از سوی وزارت فواید عامه با شرکت های ساختمانی و سرک سازی برات بلدوزر و گلستان دایکندی به ارزش بیشتر از ۱۶ میلیون افغانی قرارداد شده، که هزینه آن از بودیجه وزارت فواید عامه پرداخت می شود.

قابل یادآوریست، این پروژه در مدت چهار ماه تکمیل خواهد شد، در جریان کار پروژه متذکره برای  شماری از باشندګان محل زمینه کار فراهم شده و با تکمیل شدن آن از تخریب بیشتر سرک جلوگیری خواهد شد.

9 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۵:۳۸
Background image

وزیر فواید عامه در سفر خود به زون جنوب‌غرب از جریان کار شماری از پروژه‌ها بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فوایدعامه ا.ا.ا، در جریان سفر کاری خویش به زون جنوب‌غرب کشور، که شماری از رؤسا و انجنیران تخنیکی نیز وی را همراهی می‌کردند، از جریان تطبیق شماری از. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۳:۵۳
Background image

در ماه ثور از طریق خطوط آهن ۱۰۰۳۸۲۱ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

از آغاز الی ختم ماه ثور سال ۱۴۰۵هـ.ش. از طریق خطوط آهن وزارت فواید عامه افغانستان ۱۰۰۳۸۲۱ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ۶۸۸۴۷۴  تُن، بندر آقینه ۹۵. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۸:۳۳
Background image

وزیر فواید عامه ازجریان کار پروژه‌های اعمار مساجد در مسیر شاهراه کابل-کندهار بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در جریان سفر کاری خویش به ولایت کندهار، از جریان تطبیق و پیشرفت کار پروژه‌های اعمار مساجد در مسیر شاهراه کابل- کندهار بازدید نمود.. . .

BACK TO NEWS