کار اعمار و ساختمان یک بخش سرک قیصار–لامان به طول ۵۰ کیلومتر آغاز گردید

kalim_admin
شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۹:۳۴
د قیصار–لامان سړک  د ٥٠ کیلومتره برخې د رغونې چارې پیل شوې

کار اعمار و ساختمان یک بخش سرک قیصار–لامان به طول ۵۰ کیلومتر، روز گذشته با حضور محترم الحاج ملا عبدالغنی برادر آخند، معاون اقتصادی مقام عالی ریاست‌الوزراء، و شماری از مسئولین محلی، آغاز گردید.

این پروژه به ارزش بیش از ۴.۶ میلیارد افغانی، میان وزارت فواید عامه و شرکت ساختمانی آریاخان افغان قرارداد شده است و قرار است در مدت سه سال تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شود.

 مسئولین شرکت قراردادی اطمینان دادند که پروژه متذکره را قبل از میعاد تعیین‌شده و مطابق مشخصات تخنیکی وزارت فواید عامه تکمیل می‌نمایند.

این بخش سرک از ولسوالی مقر ولایت بادغیس آغاز شده و به‌سوی ولسوالی بالامرغاب این ولایت امتداد می‌یابد که بودجه آن از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا تمویل می‌شود. سرک قیصار–لامان بخشی از سرک حلقوی کشور بوده و از جمله پروژه‌های مهم زیربنایی وزارت فواید عامه ا.ا.ا به‌شمار می‌رود که از ولایت فاریاب آغاز شده و با عبور از شماری از ولسوالی‌های ولایت بادغیس، تا ولایت هرات امتداد می‌یابد.

قابل یادآوری است که در جریان اجرای این پروژه، برای شماری از کارگران ماهر و غیرماهر کشور زمینه کار فراهم خواهد شد و با تکمیل آن، سهولت‌های بیشتر در زمینه رفت‌وآمد مردم، انتقال اموال تجارتی و محصولات زراعتی فراهم شده و هزینه‌های انتقال کاهش خواهد یافت.

این در حالی است که وزارت فواید عامه، کار اعمار اساسی بخش ۲۵ کیلومتر دیگر این شاهراه را سال گذشته از سمت ولایت فاریاب آغاز نموده و اکنون عملاً جریان دارد.

9 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۵:۳۸
Background image

وزیر فواید عامه در سفر خود به زون جنوب‌غرب از جریان کار شماری از پروژه‌ها بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فوایدعامه ا.ا.ا، در جریان سفر کاری خویش به زون جنوب‌غرب کشور، که شماری از رؤسا و انجنیران تخنیکی نیز وی را همراهی می‌کردند، از جریان تطبیق شماری از. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۳:۵۳
Background image

در ماه ثور از طریق خطوط آهن ۱۰۰۳۸۲۱ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

از آغاز الی ختم ماه ثور سال ۱۴۰۵هـ.ش. از طریق خطوط آهن وزارت فواید عامه افغانستان ۱۰۰۳۸۲۱ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ۶۸۸۴۷۴  تُن، بندر آقینه ۹۵. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۸:۳۳
Background image

وزیر فواید عامه ازجریان کار پروژه‌های اعمار مساجد در مسیر شاهراه کابل-کندهار بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در جریان سفر کاری خویش به ولایت کندهار، از جریان تطبیق و پیشرفت کار پروژه‌های اعمار مساجد در مسیر شاهراه کابل- کندهار بازدید نمود.. . .

BACK TO NEWS