کار اعمار یک پایه ترازو و حفر دو حلقه چاه عمیق آب در ولایت بلخ به ارزش بیش از ۳.۴ میلیون افغانی آغاز گردید

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۲/۴ - ۱۲:۱۶
کار اعمار یک پایه ترازو و حفر دو حلقه چاه عمیق آب در ولایت بلخ به ارزش بیش از ۳.۴ میلیون افغانی آغاز گردید.

 کار اعمار یک پایه ترازو و حفر دو حلقه چاه عمیق آب در منطقه جیرتان دو راهی حیرتان ولایت بلخ از سوی وزارت فواید عامه با حضور داشت محترم الحاج مولوی محمداسحاق صاحب زاده معین خط آهن وزارت فوایدعامه و الحاج مولوی عبدالصبور صابر رئیس فوایدعامه ولایت بلخ آغاز گردید.
  قرارداد این پروژه میان وزارت فواید عامه و یک شرکت خصوصی به ارزش۳٬۴۷۳٬۹۹۴ افغانی به امضا رسیده و قرار است در مدت سه ماه تکمیل گردد.
 قابل یاد آوریست  است که در این منطقه یک ترازوی دیگر نیز قبلاً  وجود داشت، اما به منظور کاهش ازدحام وسایط باربری و ایجاد سهولت برای رانندگان، اعمار ترازو دوم در نظر گرفته شده است.
 با نصب و فعال‌سازی این ترازو، وزن وسایط بلندتناژ کنترل شده، از تخریب سرک آسفالتی جلوگیری گردیده و از ازدحام ترافیک در اطراف ترازوی قبلی کاهش خواهد یافت.
 

9 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۸:۱۴
Background image

معین خط‌ آهن وزارت فواید عامه ا.ا.ا در رأس یک هیئت، به منظور گسترش همکاری‌های ریلی به کشور ایران سفر نموده

محترم الحاج مولوی محمد اسحاق صاحب‌ زاده، معین خط آهن وزارت فواید عامه، در رأس یک هیئت عالی رتبه ا.ا.ا، که در ترکیب آن محترم مولوی عبدالرحمن قانت، معین برنامه‌ها و پالیسی وزارت معادن و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۵:۲۰
Background image

گام مهم دیگری به سوی رشد اقتصادی و توسعه شبکه ترانسپورتی کشور کار قیرریزی سرک کنر – نورستان آغاز شد

وزارت فوایدعامه ا.ا.ا به منظور توسعه شبکه ترانسپورتی کشور و وصل نمودن مناطق دوردست، کار قیرریزی سرک کنر – نورستان را از سمت ولایت نورستان به سوی ولایت کنر آغاز نمود که گام مهمی در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۳ - ۱۰:۱۵
Background image

دو تن از روئسای وزارت فواید عامه تغییر و تبدیل شدند

به اساس پیشنهاد وزارت فواید عامه و حکم شماره (۸۱۴۶) مورخ (۳۰/۱۱/۱۴۴۷) مقام عالی ریاست‌الوزرا ا.ا.ا، محترم انجنیر نادرشاه ځاځی که قبلاً به حیث رئیس ریاست مدیریت پروژه‌های این وزارت ایفای. . .

BACK TO NEWS