کار بخش‌های باقی‌مانده شاهراه سالنگ‌ها با مساعد شدن هوا آغاز می‌شود

media_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱/۳۰ - ۱۵:۷
کار بخش‌های باقی‌مانده شاهراه سالنگ‌ها با مساعد شدن هوا آغاز می‌شود

 محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، سرپرست وزارت فوایدعامه ا.ا.ا، روز گذشته (جمعه) در حالی که محترم حاجی فضل ربی، رئیس حفظ و مراقبت سالنگ‌ها و مولوی عزت‌الله عارف، رئیس فواید عامه ولایت پروان، ایشان را همراهی می‌کردند، به شاهراه سالنگ‌ها سفر نمود و از مسیر شاهراه، تونل، بخش‌های بازسازی‌شده در سال گذشته، قسمت‌های باقی‌مانده و روند آمادگی شرکت‌های قراردادی بازدید به‌عمل آورد.

سرپرست وزارت فواید عامه، در جریان این بازدید، ضمن بررسی بخش‌های تکمیل‌شده که در سال گذشته شامل پلان شده بود، به مسئولین شرکت‌های قراردادی هدایت داد تا مطابق پلان، برای آغاز کار بخش‌های باقی‌مانده این شاهراه، آمادگی کامل داشته باشند و هم‌زمان با مساعد شدن هوا، کار را آغاز و در زمان تعیین‌شده به پایان برسانند.

قابل ذکر است که وزارت فوایدعامه در سال گذشته کار بازسازی شاهراه سالنگ را در سه بخش آغاز کرده بود که بر علاوه بر کانکریت‌ریزی تونل، کار کانکریت‌ریزی تعدادی از گالری‌ها و فواصل میان برخی از آن‌ها تکمیل شده و همچنین بخشی از کار آسفالت‌ریزی قسمت خنجان–دوشی نیز تکمیل شده است.

8 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۰:۵۵
Background image

پروژه اعمار و ساختمان لات اول سرک بلخ - شبرغان( سرک بندرکلفت) به طول ۲۵ کیلومتر در ولایت بلخ جریان دارد

پروژه اعمار و ساختمان لات اول سرک بلخ - شبرغان(سرک بندر کلفت) به طول ۲۵ کیلومتر و با هزینه بیش از ۷۵۲ میلیون افغانی میان وزارت فواید عامه و یکی از شرکت های سرکسازی به شکل دیزاین بلت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۳:۲۶
Background image

وزیر فواید عامه ا.ا.ا با سفیر جمهوری اسلامی ایران دیدار کرد

محترم الحاج ملا محمدعیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، با محترم علیرضا بیکدلی، سفیر جمهوری اسلامی ایران، در دفتر کاری‌اش در حالی که محترم الحاج مولوی عبدالکریم فاتح، معین تخنیکی وزارت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۱:۲۳
Background image

در هفته گذشته از طریق خط آهن ۲۲۹۵۳۶متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۴ الی ۱۰ثور، سال ۱۴۰۵ هـ.ش.) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان ۲۲۹۵۳۶متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ۱۵۸۱۳۳ تُن،. . .

BACK TO NEWS