کار دو پروژه به ارزش ۱۳.۳ میلیون افغانی در ولایت لغمان تکمیل گردید

kalim_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۳:۲۴
په لغمان ولایت کې د دوو پروژو چارې د ۱۳.۳ میلیونه افغانیو په ارزښت بشپړې شوې

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار دو پروژه به ارزش ۱۳.۳ میلیون افغانی در ولایت لغمان تکمیل و طی مراسمی با حضور داشت محترم الحاج قاری بختیار معاذ والی لغمان، مولوی همایون احمدی رئیس فواید عامه این ولایت، شماری از مسئولین محلی، علمای دین و متنفذین قومی به بهره‌ برداری سپرده شد.

کار ترمیم بخش‌ های تخریب ‌شده ۴۷ کیلومتر شاهراه کابل – جلال‌آباد، از سوی وزارت فواید عامه با سکتور خصوصی به ارزش ۱۰ میلیون افغانی قرارداد شده بود که در امتداد آن کار ترمیم شماری از پلچک ‌ها، جویچه‌های کنار سرک و دیوارهای استنادی نیز شامل بود، اکنون کار این پروژه ترمیماتی تکمیل شده است.

همچنان، کار اعمار بخش‌ های باقی‌مانده پل کندی - شیخان در ولسوالی الینگار این ولایت تکمیل شده است، که ۳.۳ میلیون افغانی آن از بودجه وزارت فوایدعامه و مصارف باقیمانده آن به حمایت مالی مردم محل تمویل گردیده است، که اکنون کار این پروژه تکمیل شده است.

با تکمیل شدن کار این پروژه‌ها مشکلات رفت و آمد هموطنان عزیز نسبت به گذشته حل شده و در انتقال اموال تجارتی و محصولات زراعتی در مسیرهای متذکره سهولت های بیشتر فراهم شده است.

2 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۳:۲۴
Background image

کار دو پروژه به ارزش ۱۳.۳ میلیون افغانی در ولایت لغمان تکمیل گردید

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار دو پروژه به ارزش ۱۳.۳ میلیون افغانی در ولایت لغمان تکمیل و طی مراسمی با حضور داشت محترم الحاج قاری بختیار معاذ والی لغمان، مولوی همایون احمدی رئیس. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۳۸
Background image

کار جغل اندازی ۱۵ کیلومتر سرک ولسوالی جوند ولایت بادغیس به ارزش ۱۰ میلیون افغانی تکمیل گردید

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا  کار جغل‌ اندازی ۱۵ کیلومتر سرک ولسوالی جوند ولایت بادغیس به ارزش ۱۰ میلیون افغانی تکمیل و با حضور داشت رئیس فواید عامه این ولایت، مسؤلین، علما و متنفذین. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۳:۲۶
Background image

هیئت وزارت فواید عامه از جریان کار سرک لین دوم شاهراه کابل – غزنی بازدید نمود

بر اساس هدایت محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی وزیر فواید عامه، محترم مولوی کفایت‌الله حق ‌شناس رئیس قوای کار و محترم مولوی سعدالدین معتصم ‌بالله رئیس تنظیم امور ترانسپورت و میخانیکی این. . .

BACK TO NEWS