پاک‌کاری پل‌ها و پلچک‌های شاهراه کابل - پکتیا جریان دارد

ashraf_admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۱۳ - ۱۷:۱۸
پاک‌کاری پل‌ها و پلچک‌های شاهراه کابل - پکتیا جریان دارد

پاک‌کاری پل‌ها و پلچک‌های شاهراه کابل – پکتیا، از شهر گردیز الی کوتل تیره توسط پرسونل و ماشینری ریاست فوایدعامه ولایت پکتیا جریان دارد.

ریاست فوایدعامه ولایت پکتیا، پل‌ها، پلچک ها و آبرو های شاهراه عمومی پکتیا را  که از اثر سیلاب های اخیر مسدود شده است پاک‌کاری و این شاهراه را حفظ و مراقبت می نماید که کار آن اکنون جریان دارد و در روز های نزدیک تکمیل می گردد.

با تکمیل شدن حفظ و مراقبت آن مشکلات مردم حل و سهولت های بیشتر در رفت و آمد مردم مهیا می شود.

11 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۹:۲۲
Background image

وزیر محترم فواید عامه از جریان کار توسعه و تأسیسات جدید ایستگاه خط آهن بندر تورغندی دیدار نمود

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا در حالیکه وی را یک تیم تخنیکی همراهی می نمود، در جریان سفر کاری خویش به ولایت هرات، از جریان کار توسعه و تأسیسات جدید ایستگاه خط. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۹ - ۱۳:۵۶
Background image

کار اعمار سرک چک – دایمیرداد به طول ۶۰ کیلومتر در ولایت میدان وردگ جریان دارد

وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار اعمار سرک چک – دایمیرداد ولایت میدان وردگ را به ارزش ۲ میلیارد و ۴۰ میلیون افغاني با دو شرکت خصوصی قرارداد نموده بود که اکنون علاوه بر کار دیزاین آن کار اعمار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۴:۱۶
Background image

وزیر محترم فوایدعامه از جریان کار اعمار لین دوم شاهراه کابل-جلال‌آباد بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در حالیکه وی را یک تیم تخنیکی همراهی می نمود، از جریان کار اعمار بخش ۳۲ کیلومتر لین دوم شاهراه کابل-جلال آباد از طرف کابل که اکنون. . .

BACK TO NEWS