دیدار سرپرست معینیت تخنیکی وزارت فوایدعامه با رئیس سازمان غذایی جهان در افغانستان و معاون و نماینده ویژه سازمان ملل متحد برای افغانستان

ashraf_admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۷/۴ - ۲۱:۴۲
دیدار سرپرست معینیت تخنیکی وزارت فوایدعامه با رئیس سازمان غذایی جهان در افغانستان و معاون و نماینده ویژه سازمان ملل متحد برای افغانستان

سید ادریس میر سرپرست معینیت تخنیکی وزارت فوایدعامه در حالیکه شماری از روئسای این وزارت حضور داشتند، با خانم مری الن، رییس سازمان غذایی جهانWFP)  ) در افغانستان و داکتر رامز الاکبروف معاون و نماینده ویژه سازمان ملل متحد برای افغانستان دیدار و گفتگو نمود.

ابتدا سرپرست معینیت تخنیکی وزارت فوایدعامه از فعالیت‌ها و کارکردهای سازمان غذایی جهان در افغانستان سپاسگزاری نموده، خواهان تداوم همکاری در این مقطع زمانی برای مردم افغانستان شد.

در این نشست از طرف تیم تخنیکی وزارت فوایدعامه، پرزنتیشن در مورد راه های مواصلاتی کشور، حفظ و مراقبت شاهراه‌ها، سرکها، باز نگهداشتن آن‌ها در فصل زمستان و حل مشکلات مردم ارایه گردید.

همچنان طرفین در این نشست روی تقویت و گسترش روابط بهتر جهت عرضه‌ی به موقع خدمات بشردوستانه به مردم افغانستان صحبت نمودند و خانم مری الن و آقای الاکبروف در آینده وعده همکاری و هماهنگی را کردند.

در اخیر نشست فیصله شد تا بخاطر هماهنگی و همکاری بیشتر کمک های بشردوستانه جلسات بعدی تدویر گردد.

 

 تیم مطبوعات وزارت فوایدعامه

8 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۴:۸
Background image

کار اعمار سرک اتصالی میدان وردک-لوگر با ارزش بیش از ۷۱۲میلیون افغانی جریان دارد

کار اعمار سرک اتصالی میدان وردک- لوگر در دو لات به طول مجموعی۳۱.۶ کیلومتر میان وزارت فواید عامه ا.ا.ا و سکتور خصوصی قرارداد شده بود که اکنون کار آن بشدت جریان دارد.

لات اول این سرک ۱۷. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۱:۲۹
Background image

در هفته گذشته از طریق خط آهن ۲۳۵۳۶۲متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۱۱الی ۱۷ثور، سال ۱۴۰۵ هـ.ش.) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان ۲۳۵۳۶۲متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ۱۶۰۰۶۳ تُن،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۰:۵۵
Background image

پروژه اعمار و ساختمان لات اول سرک بلخ - شبرغان( سرک بندرکلفت) به طول ۲۵ کیلومتر در ولایت بلخ جریان دارد

پروژه اعمار و ساختمان لات اول سرک بلخ - شبرغان(سرک بندر کلفت) به طول ۲۵ کیلومتر و با هزینه بیش از ۷۵۲ میلیون افغانی میان وزارت فواید عامه و یکی از شرکت های سرکسازی به شکل دیزاین بلت. . .

BACK TO NEWS