کندهار: ترمیم پل‌ها و پلچک های ولسوالی ژری جریان دارد

Anonymous (not verified)
دوشنبه ۱۴۰۰/۱۱/۲۵ - ۱۴:۳۷
کندهار: ترمیم پل‌ها و پلچک های ولسوالی ژری جریان دارد

ترمیم پل‌ها و پلچک های مسیر شاهراه کابل – کندهار و کندهار – هرات از سوی ریاست فوایدعامه ولایت کندهار جریان دارد.

در مربوطات ولایت کندهار در مسیر شاهراه کابل – کندهار و کندهار – هرات ۳۰۰ پایه پل و پلچک تخریب گردیده است؛ از میان آنها ۱۰۳ پایه آن که نیاز عاجل به ترمیم و اعمار مجدد داشت سروی شده است و ۷۰ پایه آن اعمار مجدد و یا ترمیم شده است، متباقی تحت کار می باشند.

 دریوران و راکبین مسیر شاهراه کابل – هرات از ترمیم این مسیر اظهار خرسندی نموده، تاکید می کنند که تمام این مسیر ترمیم و وسایط باربری بلند تناژ کنترول گردند.

 

7 months 1 week ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۳:۴۹
Background image

در هفته گذشته از طریق خط آهن وزارت فواید عامه ۱۵۱۷۵۰متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۲۹ ماه حوت، سال ۱۴۰۴ هـ.ش.) الی ۶ماه حمل سال  ۱۴۰۵هـ.ش از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان ۱۵۱۷۵۰ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۱:۴۲
Background image

در هفته گذشته از طریق خط آهن وزارت فواید عامه۱۶۹۵۶۵ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۲۲  الی  ۲۸حوت، سال ۱۴۰۴ هـ.ش.) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان ۱۶۹۵۶۵  متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ۱۰۸۰۸۶ تُن. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۱۲:۲۴
Background image

کار بازسازی طبقه دوم ۶۱.۲ کیلومتر سرک فراه – فراه‌رود جریان دارد

از سوی وزارت فواید ا.ا.ا، کار اسفالت طبقه دوم ۶۱.۲ کیلومتر سرک فراه – فراه ‌رود به ارزش بیش از ۳۹۵ میلیون افغانی در ولایت فراه جریان دارد.

این سرک از منطقه ریگی ولایت فراه آغاز شده و. . .

BACK TO NEWS