وضعیت شاهراه سالنگ‌ها 

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱۳ - ۱۲:۳۴
وضعیت شاهراه سالنگ‌ها 

 
شاهراه‌ سالنگ‌ها از اثر بارش برف، طوفان و محدودیت ساحه دید، در چهارمین روز بروی ترافیک مسدود است، اما پاک کاری شروع گردیده است. 
امروز برف باری خفیف جریان، ضخامت برف در ساحات مختلف متفاوت است، سالنگ جنوبی، تونل و شمالی از ۱۵۰ سانتی‌متر شروع و در ساحات تونل نزدیک به ۳ متر رسیده است، تا کنون ۲۵ برف کوچ در این شاهراه سرازیر شده است.
از شب بدینسو پاک کاری این شاهراه توسط پرسونل و ماشینری ریاست حفظ و مراقبت سالنگ‌ها با آغاز شده است و به شدت جریان دارد، تلاش می گردد در صورتی‌که طوفان دوباره شروع نشود در جریان روز یک خط عبوری بروی وسایط مسافربری باز خواهد شد

9 months 3 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۸:۳۲
Background image

وزیر فواید عامه از جریان کار ترمیم و بازسازی شاهراه کندهار– هلمند و اعمار سرک گرشک–موسی‌قلعه بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه‌ا.ا.ا، در جریان سفر کاری خود به زون جنوب‌غرب کشور که شماری از رؤسا و انجنیران تخنیکی نیز وی را همراهی مینمودند، از جریان تطبیق پروژه‌های. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۵:۳۸
Background image

وزیر فواید عامه در سفر خود به زون جنوب‌غرب از جریان کار شماری از پروژه‌ها بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فوایدعامه ا.ا.ا، در جریان سفر کاری خویش به زون جنوب‌غرب کشور، که شماری از رؤسا و انجنیران تخنیکی نیز وی را همراهی می‌کردند، از جریان تطبیق شماری از. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۳:۵۳
Background image

در ماه ثور از طریق خطوط آهن ۱۰۰۳۸۲۱ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

از آغاز الی ختم ماه ثور سال ۱۴۰۵هـ.ش. از طریق خطوط آهن وزارت فواید عامه افغانستان ۱۰۰۳۸۲۱ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ۶۸۸۴۷۴  تُن، بندر آقینه ۹۵. . .

BACK TO NEWS