کار دیزاین بلت ۲۵ کیلومتر سرک مسیر عمومی بلخ – شبرغان به ارزش تخمینی بیش از ۴۵۰ میلیون افغانی آغاز شد

kalim_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۵ - ۱۰:۴۰
د بلخ – شبرغان عمومي مسیر د ۲۵ کیلومتره سړک د دیزاین بلټ چارې په تخمیني ډول د څه باندی ۴۵۰ میلیونه افغانیو په ارزښت

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار دیزاین بلت ۲۵ کیلومتر سرک مسیر عمومی بلخ – شبرغان که از ولسوالی بلخ آغاز و تا حدود ولسوالی چاهی امتداد می ‌یابد، با حضور داشت محترم الحاج مولوی عبدالکریم فاتح معین تخنیکی این وزارت، محترم مولوی نورالهادی ابوادریس معاون والی ولایت بلخ، مولوی عبدالصبور صابر رئیس فواید عامه ولایت بلخ، شیخ مولوی محمد حلیم حیات ریس شورای علمای ولایت بلخ، شیخ محمد سعيد هاشمی ریس پوهنتون ولایت بلخ، شماری از مسئولان محلی و متنفذین قومی آغاز گردید.

این سرک مجموعاً ۹۰ کیلومتر طول دارد و اکنون کار دیزاین بلت لات اول آن به طول ۲۵ کیلومتر که شامل اعمار ۲۲ پایه پلچک می‌باشد، به ارزش تخمینی ۴۵۰میلیون افغانی با سکتور خصوصی قرارداد شده است و قرار است طی دو سال تکمیل و بهره‌ برداری سپرده شود.

باشندگان محل از تطبیق این پروژه ابراز خرسندی نموده، میگویند که در جریان کار این پروژه برای شمار زیادی از باشندگان محل به ‌صورت مستقیم و غیرمستقیم زمینه کار فراهم خواهد شد.

قابل یادآوریست، که با تکمیل شدن کار این پروژه مشکلات رفت ‌وآمد عابرین نسبت به گذشته حل شده و در زمینه انتقال اموال تجارتی و محصولات زراعتی سهولت های بیشتر فراهم خواهد شد.

این در حالیست، که وزارت فوایدعامه ا.ا.ا در این اواخر کار شمار زیادی از پروژه‌های بزرگ و کوچک را در نقاط مختلف کشور آغاز نموده و‌اکنون به ‌صورت عملی جریان دارد.

7 months ago

.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۱:۴۲
Background image

در هفته گذشته از طریق خط آهن وزارت فواید عامه۱۶۹۵۶۵ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۲۲  الی  ۲۸حوت، سال ۱۴۰۴ هـ.ش.) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان ۱۶۹۵۶۵  متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ۱۰۸۰۸۶ تُن. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۱۲:۲۴
Background image

کار بازسازی طبقه دوم ۶۱.۲ کیلومتر سرک فراه – فراه‌رود جریان دارد

از سوی وزارت فواید ا.ا.ا، کار اسفالت طبقه دوم ۶۱.۲ کیلومتر سرک فراه – فراه ‌رود به ارزش بیش از ۳۹۵ میلیون افغانی در ولایت فراه جریان دارد.

این سرک از منطقه ریگی ولایت فراه آغاز شده و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۹:۱۳
Background image

وزیر فواید عامه به ولایت لوگر سفر کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه، امروز شنبه در سومین روز عید به ولایت لوگر سفر کرده و از جریان کارهای ساختمانی شماری از پروژه‌ها بازدید به‌عمل آورد.

وی در جریان این سفر. . .

BACK TO NEWS